Kudłaty Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 ja dziś chyba podskocze do Salonika, dawnego Rockera, tam też chłopaki się w czwartki spotykają. Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArT_B_ Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Swierzak wita wrocławkich Ridersów:)Jeżeli Orle nie jest tylko dla wtajemniczonych to może i ja się przykatulam swoim kredensikiem :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 siema wszystkim wczoraj bylo okolo 40maszyn pogaduchy, sok z marchwi i wypad na miasto wiekszymi lub mniejszymi bandami,ale generalnmie wszyscy jada na solny i tam jest dopiero mlyn jak nic, kolesie w dresach w BMw sie wkurwiaja ze ich wszyscy mijaja w korkach a ludzie dzwonia po paly ze huk i halas i wogole, ale i tak jest zajefajnie przeleciec przez miasto z 20 typami i narobic halasu :icon_mrgreen::) zapraszam wszystkich pozdro 600 kondon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 jak nic, w następny czwartek muszę tam w końcu zawitać :D pzdr bwoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Siema,chce wymienic skórę na siedzeniu, gdzie mam podjechać? Aż żal patrzec na cebule z pękniętą kanapą :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quaad Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 (edytowane) ostatni czwartek bylem w pierwszy raz na orlim ( niestety autem bo na bika muszę poczekać do przyszłego sezonu ) i muszę powiedzieć ze w czwartki o 19 orle zamienia sie w pola elizejskie dla motomaniaków :notworthy: a i ludzie bardzo przyjemni :buttrock: :crossy: :lalag: Edytowane 11 Sierpnia 2007 przez Quaad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 no to teraz macie szanse sie wykazać, kto chce jechac na zlot, a kto napisze ze chce jechać? Wybieramy sie z Wrocka w piatek na imprezę do czech (i nie jest to Brno, tylko klasyczny czeski zlot, gdzie gra rammstein i sepultura, revival oczywiscie, do tego mnustwo panienek na scenie i sama fajna czeska zabawa, kto był ten wie, ktonie był niech załuje). Jak ktos zainteresowany to wbijać sie na forum "Zlot w Czechach Wild Horde MC" i pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marciolis Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Karneades daj linka do stronki o tym zlocie, gdzie to jest itd....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 >> temat zlotu << Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 czy ktoś z chopperaków wybiera się dzisiaj na Orle? Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 tak jak Szafir wrzucił, tam jest infoo imprezie. Jak ktos zainteresowany, to pierwsza grupa startuje w piątek ok 11 z BP na wylocie na kudowę, tradycyjnie koło mc donalda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 czy ktoś z chopperaków wybiera się dzisiaj na Orle? hejjeżeli uda mi się wyrwać wcześniej z pracy, to będępzdr bwoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_han Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Ja dzisiaj wpadam prosto z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArT_B_ Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 też postaram się dzisiaj podbić na Orle :banghead: mam nadzieję że trafię... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 niestety nie wpadnę dzisiaj do orlego, nie urwę się wcześniej z pracy. Przy okazji, ktoś z wrocka i okolic leci na zlot do Krotoszyna?. Szkoda, że w tym samym terminie są trzy fajne imprezy (Pardubice, Krotoszyn Bydgoszcz). Ja niestety w niedzielę muszę być w pracy więc siłą rzeczy decyduję się na Krotoszyn- jest najbliżejpzdr bwoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi