kondorio Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 no i co z tego? temat spotkań jest klepany ... już nie wim od którego posta. padały jakieś tam propozycje. prawda jest taka, że we Wrocku jest za mało MOTOCYKLISTÓW, żeby się zorganizowć... PRAWDA ??? rzeczywiscie oraganizacja jest cos kiepska we wro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 WitamKtoś z Wrocławia i okolic wybira się na zlot nad jezioro turawskie koło Opola w dniach 3-5 sierpnia?pzdr bwoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 siema wszystkim.byl ktos dzisiaj na mszy w Katedrze?? takie przejazdzki powinny byc co niedziele , piatka z plusem gla Piotrka co to z organizowal .duzo nas bylo ale moglo by byc wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 kondorio napisz cos wiecej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evik3 Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 siema wszystkim.byl ktos dzisiaj na mszy w Katedrze?? takie przejazdzki powinny byc co niedziele , piatka z plusem gla Piotrka co to z organizowal .duzo nas bylo ale moglo by byc wiecej. Ja bylam :icon_eek:moja pierwsza jazda w tak duzej grupie, bylo super Wiesz moze ile nas bylo tak orientacyjnie? Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Ja bylam :banghead:moja pierwsza jazda w tak duzej grupie, bylo super Wiesz moze ile nas bylo tak orientacyjnie?Ewa kumple naliczyl okolo 70 maszyn , moze w tv bedziemy :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilcape Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 ...szkoda że nikt nic nie pisał że taka "msza motocyklowa" będzie miała miejsce... nigdzie nic o tym spotkaniu... byłoby nas napewno dużo więcej :P... ...no chyba że to ja gdzieś taką info przeoczyłem :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 ja tez dowiedzialem sie w ostatniej chwili a na forum nikt tego nie oglosil , trzeba wreszcie zrobic spotkanie w knajpie i juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evik3 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 ja dowiedziałam się w Orlim Gnieździe i w gazecie było, akiej darmowej echomiasta :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisciasty Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 - wymiana świec- przedmuchanie filtra powietrza- czyszczenie gaźników- synchronizacja gaźników- przywrócenie membrany do zycia na 4tym garku- smarowanie łańcucha=410zl :| Jak to wszystko obejmuje jeszcze cenę świec, to zapłaciłeś grosze :bigrazz: Jak nie wierzysz, spytaj się w jakimkolwiek większym serwisie moto, przedstaw im tę listęi dowiedz się o cenę :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 czy w Orlim gnieździe są spotkania w czwartki o 19? chyba się pojawię w tym tygodniu Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_han Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Z tego co wiem to faktycznie w czwartki o 19-stej w Orlim Gniezdzie. Tak wiec do zobaczenia na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Z tego co wiem to faktycznie w czwartki o 19-stej w Orlim Gniezdzie. Tak wiec do zobaczenia na miejscu ja teraz mam 2 zmiane wiec nici z mojeje obecnosci pozdro 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 jak zobaczycie niebieskofioletowego zzra 1100 -to bede ja - kulka :bigrazz: Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 WitamCzy te czwartkowe spotkania są dla "wtajemniczonej braci"?pzdr bwoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi