PGR Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 hmmm... Jerry znowu szyfrem gadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gośćyarecki_* Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Witam motomaniaków z Wrocławia ;) Ja tutejszy, śmigam na biało-niebieskim GS500FJak ktoś jest chętny na garażowanie swojego sprzętu we Wrocku przy ulicy Elizy Orzeszkowej to pisać na maila [email protected] bo mam garaż 2 stanowiskowy, gdzie spokojnie wejdzie kilka maszyn.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Witam,ja w sprawie bardzo naglącej.... czy znacie moze jakis dobry zaklad mechaniczny - motocyklowy (Naprawa). Mam bajzel w silniku. google nic nie podpowiada konkretnego, wiec zwracam sie do Was, Wroclawiakow, ktorzy do czynienia z motorami maja troche wiecej albo i wiecej niz troche :icon_mrgreen: Bardzo prosze o konkretne adresy, moze numery tel. na PW. Pozdrawiam... - zrozpaczony...http://www.motoserwiscichosz.pl/ P O L E C A M ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilcape Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Witam Czy ktoś z szanownych forumowiczów rejestrował ostatnio moto we wrocławskim urzędzie???? Co za bzdury powypisywane są na stronie urzędu!!! jakieś świadectwo homologacji ... jakaś opłata 500 zł na fundusz ochrony środowiska??? niemożliwe... zatem jakie dokumenty potrzebne są obecnie do !!skutecznej!! rejestracji moto??? Dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Witam Czy ktoś z szanownych forumowiczów rejestrował ostatnio moto we wrocławskim urzędzie???? Co za bzdury powypisywane są na stronie urzędu!!! jakieś świadectwo homologacji ... jakaś opłata 500 zł na fundusz ochrony środowiska??? niemożliwe... zatem jakie dokumenty potrzebne są obecnie do !!skutecznej!! rejestracji moto??? Dziękuję za odpowiedzi Ja rejestrowałem ale nie ponosiłem żadnych dodatkowych kosztów.Opłata rejestracyjna + książka pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 szmaty!kiedy pijemy? bo do polski wróciłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Ten to potrafi namówić.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Witam Czy ktoś z szanownych forumowiczów rejestrował ostatnio moto we wrocławskim urzędzie???? Co za bzdury powypisywane są na stronie urzędu!!! jakieś świadectwo homologacji ... jakaś opłata 500 zł na fundusz ochrony środowiska??? niemożliwe... zatem jakie dokumenty potrzebne są obecnie do !!skutecznej!! rejestracji moto??? Dziękuję za odpowiedzi Ale to chyba tylko dotyczy sprowadzanych motocykli, a nie już zarejestrowanych w PL Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) jak usłyszycie głośny huk, strzały i warkot, a waszą pierwszą myślą będzie "co to jest?" - to znaczy, że bartic jedzie :D virago wróciła na drogę, na nowych wydechach :D pozdrawiambartic Edytowane 26 Czerwca 2007 przez bartic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Ten to potrafi namówić.... :icon_twisted:no i kiedy?pozro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moth Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 http://www.motoserwiscichosz.pl/ P O L E C A M ! ! ! oprócz Tomka to w okolicy i tak nikogo innego nie ma ( przynajmniej nic o tym nie wiem). W samym Wro się nie interesowałam. Ale nie byłabym taką entuzjastką ad jego usług. Przede wszystkim czas trwania naprawy trochę się dłuży. Albo to może ja jestem taka niecierpliwa?? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisciasty Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 oprócz Tomka to w okolicy i tak nikogo innego nie ma ( przynajmniej nic o tym nie wiem). W samym Wro się nie interesowałam. Ale nie byłabym taką entuzjastką ad jego usług. Przede wszystkim czas trwania naprawy trochę się dłuży. Albo to może ja jestem taka niecierpliwa?? :icon_mrgreen: He? Robię u gościa od dawna ale byłem przekonany, że mu na chrzcie Robert dali, a nie Tomek :>Człowiek się uczy całe życie :icon_mrgreen: Polecam gościa bo jest skrajnie uczciwy i nie zdziera, a że długo robi to wynik obłożenia, cała okolicau niego serwisuje i kawał Wrocławia :crossy: Aha, tego, wypadałoby sie powiedzieć coś o sobie, urodziłem sie w styczniu, a właściwie to w pierwszejpołowie stycznia, a dokładnie to 10. stycznia. To może tyle.Właśnie skończyłem czytać 66 stron różnych bredni, więc jestem poniekąd w temacie. Czasemnie kumałem o co biega ale szklaneczka borygo rozjaśniała musk. Dobra, i tak dużo tutaj spamu hehe ;) powitać i tego tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Powitać Liściu w gronie zjebów genetycznych z Miasta co to się poddaje od zawsze ostatnie (i okolic) :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 bartic,to kiedy latamy, dzisiaj w te deszcze zrobiliśmy ponad 100km, ale PRZYGODA. Aż przypomniałem sobie wypad nad morze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisciasty Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Aha, bo skleroze mam, znaczy fajnie jest mieć coś własnego ale nie zawsze jest to przydatne :> Taka sprawa że teraz kisnę na emigracji, jakieś 800 km od Wrocka więc wspólne chla... znaczy się jeżdżenienie bardzo raczej się uda. Ale za to kursuję co jakieś 2 tygodnie do kraju więc jakby ktoś potrzebowałjakiś złom z ebaja, czy tam innego przekupnia niemieckiego to moge załatwić/obgadać/pomacać/przywieźć * A, i dzięki za powitanko :> * potrzebnego nie skreślać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi