marcysiek Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Jutro w Łagiewnikach przy wlocie od strony Wrocławia o godz. 10.00 spotykamy się w celu wspólnej wycieczki do arboretum w Wojsławicach k. Niemczy (wspaniałe miejsce o tej porze roku), bleższe informacje w dziale "Cruiser/Chopper"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisare Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 witamdzis w jeleniej-cieplicach jest imrezka wiecej info na www.redrider.pl zaczyna sie 15.30 jedzie ktos?? ja startuje ze swiebodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_CBR Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 CBR F1, F3, 900RR Sc28 poszukiwana z WROCŁAWIA... jest ktos taki ?? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Jutro w Łagiewnikach przy wlocie od strony Wrocławia o godz. 10.00 spotykamy się w celu wspólnej wycieczki do arboretum w Wojsławicach k. Niemczy (wspaniałe miejsce o tej porze roku), bleższe informacje w dziale "Cruiser/Chopper"...Ja będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristobalo Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Ja będę. Dzięki za cynkę - jak widac na niektórych można liczyc zawsze :P Ja nie dosc ze mam o 10:00 komunie w rodzinie, to ostatnio próbowałem zapalic royala "na pych" i od tygodnia chodze z gorączką :eek: Natura radzi sobie z nieprzystosowanymi :D Marcysiek - rób zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 cze, moze do czech na przyszły week? juz jest forum załozone, zlot w czechach Brodak , stronka zlotu http://www.vecnajizda.wz.cz/sraz.htmszykować sprzety i walutę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beaver Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Trzeba zrobić kalkulacje... i może faktycznie warto wyskoczyć na Brodak :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 kalkulacja jest bardzo prosta, miła trasa - jakieś 170-180 km od wrocławia, bardzo ładne asfalty po czeskiej stronie, śmiesznie tanie piwo i jedzenie, no i sam wjazd na zlot najtańszy w sezonie - w tamtym roku i dwa lata temu po 150 kcs, to było ok 17 zł. Do tego miły klimat, i fajna zabawa, bo zlot nawet podopinany. Warto podjechać. Wstępnie start ok 17 z wrocławia w piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilcape Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 (edytowane) Chętnie pojadę :icon_mrgreen: ...może warto by było razem polecieć grupą...Kiedy myślelibyście wyjechać? ... widzę widzę... oki... hmmm... a może przesunąć o godzinkę... praca... Pozdrawiam Edytowane 21 Maja 2007 przez devilcape Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beaver Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 to może się w końcu jakaś większa ekipa zbierze, bo i ja mam dodatkową dwójkę chętnych... co prawda na sobotę zapowiadają pioruny, ale i tak ma być gorąco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 no praca pracą, ale nie można przesadzać, już raz leciałem o 21 z wrocławia do Jicina w czechach na zlot, i jak wjechalismy na zlotowisko o 1 w nocy, to akurat dziekowali za zabawę i zapraszali na rano.... czeskie poczucie humoru.... wiec jak sie da, to urwać się z pracy 30 min wcześniej, i o 17 czekamy na siebie na BP, tradycyjnie wylot na kudowę, tam gdzie zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.tom.. Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 my okolo 6 motocykli lecimy w sobote z ranca na brodak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Ja lece w piatek prawdopodobne z kuzynem, ale niestety na jednym moto :buttrock: Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość colie Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Witam,ja też szukam usilnie garażu od kwietnia dla mojego moto we Wrocławiu, ale najpewniej skończy się na parkingu strzeżonym koło Hotelu Wrocław, bo tam mam najbliżej 8) Pzdr @starte 130 zł miesiąc :banghead:sprawdzałęm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 to szybko jeszcze przypomnę, jesli ktoś zainteresowany wyjazdem, to startujemy jutro o 17 (punktualnie) ze stacji BP przy ul karkonoskiej - wylot z wrocławia na Kudowę. Kierunek Brodak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi