Beti Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 wrocek, pisać gdzie, kto, kiedy i o której rusza na rybnik!!preferowany piątek oczywiście, co dwie noce, to nie jedna. No wlasnie...Wroclaw moglibyscie cos napisac, kiedy jedziecie. Witas juz sie pytal, ale ja powtorze to pytanie, bo zostalo juz 5 dni.Ekipa leszczynska jedzie juz w piatek...cos kolo godz. 16. Ostatnio na Rybnik tez wyruszalismy z Wroclawiem...a ze potem porozdzielalismy sie i kazdy inaczej dojechal:P Wiec pisacco i jak, gdzie zbiorka...oczywiscie mowie o piatku.Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 poniewaz w rybniku mamy byc o 18.30-19.00 to chyba we wrocku trzebaby sie spotkac o 16.00 do wymarszu. co wy na to? BP 16.00? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 My z Leszna jestesmy w stanie wyjechac tak, zeby byc na 16 we wroclawiu kolo BP, oczywiscie w piatek.Wiec mam nadzie ze wam tez tak bedzie pasowalo i ze pojedziemy, mniej lub wiecej razem :flesje: DiboS60: chodzi o ten Rybnik kolo Gliwic (w lini prostej 186,92km :smile: a jesli jedziesz 90-100 to od nas Beti tez rozwija takie predkosci, wiec moglibyscie sie dogadac :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 A nie na 20 mamy byc w Rybniku??????? Nie zalamujcie mnie, i tak jestem zestresowana juz :icon_biggrin: Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 poniewaz w rybniku mamy byc o 18.30-19.00 to chyba we wrocku trzebaby sie spotkac o 16.00 do wymarszu. co wy na to? BP 16.00? pozdroIle czsu planujecie jechac od Wrocka? Jak liczę to wychodzi 3h :icon_biggrin: Czy ktoś wyjeżdż późnej niż o 16 lub w sobote rano??pzdrj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Ehh chyba sobie podaruje...bo cos czuje ze bym zajechal sprzeta :icon_mrgreen: Ale za rok was dogonie chlopaki :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 no licze 2,5 - 3 godziny na ponad 200 km... w koncu jak mamy jechac grupą, rowniez z dziewczynami to nie ma co liczyc na powyzej 120 km/h, (zreszta mi przy 140 lekko rece zaczyna wyrywać przy mojej kierownicy :icon_mrgreen: ) pewnie po zjezdzie z autostrady jeszcze bedziemy tankować, we wrocku pewnie sie ktos spozni i mysle ze tak zleci ten czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 RYBNIK 30.III.2007 - Salon Harleya "Szpila" zbiórka 19.30 --> wyjazd na pacyfikacje Centrum 20.00 DO pieklaaaaaaaaaaaaa :( :D :D :buttrock: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karola600 Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Wrocław to jak zbiórka o godzinie 16 na stacji BP przy wylocie Z miasta!! pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 to moze 16.30 ostatecznie skoro browar pisze ze na 19.30 jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 ja szczerze wolalabym o 16 zeby wyjechac z Wrocka, no bo ja wolno jade, a nie chce zeby sobie wszyscy pojechali beze mnie. A i tak ostatnio na mnie czekali jak zbiorka byla Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 ja szczerze wolalabym o 16 zeby wyjechac z Wrocka, no bo ja wolno jade, a nie chce zeby sobie wszyscy pojechali beze mnie. A i tak ostatnio na mnie czekali jak zbiorka byla Beti widziałem na allegro NOS-y do Virówek :buttrock: zapodaj takiego a kolegów odstawisz na autobanie że heeeeeeeeejjjjjjj :buttrock: :P :banghead: :buttrock: Pozdrawiam i do zobaczenia !! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 OK czyli o 16 na bp A czy bedziecie jechac przez radiostacje czy od razu z autobany na rybol pod szpile jedziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 tego nie wiem:) bo trasy nie znam:D takze mozesz prowadzic wedle uznania:) tego nie wiem:) bo trasy nie znam:D takze mozesz prowadzic wedle uznania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Witam! Wrocławianie gdzie moge dorobic kluczyk z Immobilizerem do motocykla. Niestety nie mam kluczyka matki! Jest mozliwośc dorobienia takiego??? spróbuj w hali targowej, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi