pierwoszow Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Organizuję 17.02.07 w Mirosławicach spotkanie przy muzyce z noclegiem .Koszt 85 zł.Kto chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 napisz cos wiecej... Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Organizuję 17.02.07 w Mirosławicach spotkanie przy muzyce z noclegiem .Koszt 85 zł.Kto chętny Janek zgodnie z rozmową x2. Impreza ma charakter towarzyskiego spotkania, bo choc zima marna,ale sie juz dluży i trzeba pogadac nieco przy szklanicy czegos mocniejszego....motorki czekaja, a my tez sie nieco musimy naoliwic.Spotkanie bedzie mialo charakter intergacyjno - towarzyski, przy muzyce i z drugimi połowami...Moze omówimy jakies plany wakacyjen(Chorwacja) oraz zbierzemy siły chorągwi dolnosląskiej na wyprawe ukraińską...O szczególach chyba Pierwoszów nieco opowie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 napisz cos wiecej... Trochę więcej szczegółów podałem nieco niżej na forum.Ale tak jak powiedział Marcisiek apotkanie będzie miało charakter typowo integracyjno-poznawczy.!7.02.07 w Mirosławicach obok Aeroklubu Dolnośląskiego jest zajazd i w tym czasie odbywa sie zabawa karnawałowa.Uzgodniłem z szefową że możemy śmiało spotkać się większą grupą w ramach spotkania motoświrów.Koszt imprezy to 65 zł za wyżerkę ( napoje do kupienia na miejscu lub można swoje przynieść) i 20 zetów za nocleg.Zgłoszenia mogą być za pośrednictwem moim lub dzwoniąc bezpośrdnio do zajazdu i powołać się na Janka. Na obecną chwilę mam już 6 potwiedzeń.W zwiazku z tym że trzeba zamówić noclegi to trzeba wcześniej zrobić wpłatę do mnie a najlepiej bezpośrednio do szefowej zajazdu.Warunki do spania to wcześny gierek ale chodzi oto by po imprezie było gdzie zwłoki położyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 No panowie decydować sie.Wstepnie wyliczyłem jakieś 12 osób :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 No panowie decydować sie.Wstepnie wyliczyłem jakieś 12 osób :icon_twisted: I panie.....hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 http://forum.motocyklistow.pl/Wroclaw-garaz--t64985.html żeby temat nie umarł. może ktoś się zdecyduje? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 co do imprezy, to jeszcze nie wiem czy bedzie mi dane byc wtedy we wrocku, jak tylko cos bede wiedzial, dam znac Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Witam.Zna ktos może to moto:http://moto.allegro.pl/item156834047_yamaha_fz6_s_fazer.htmlByłbym bardzo wdzieczny za jakąkolwiek opinie. Do Wrocka mam ponad 300 km i niechciałbym jechac na zbędną wycieczke.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelP Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Organizuję 17.02.07 w Mirosławicach spotkanie przy muzyce z noclegiem .Koszt 85 zł.Kto chętny Witam, jeżeli można chętnie bym się dołączył, pytanietylko czy zabieracie swoje połowice?Może zima nie dopisze i będzie można spotkacsię na moto.PozdrawiamPaweł Witam.Zna ktos może to moto:http://moto.allegro.pl/item156834047_yamaha_fz6_s_fazer.htmlByłbym bardzo wdzieczny za jakąkolwiek opinie. Do Wrocka mam ponad 300 km i niechciałbym jechac na zbędną wycieczke.Pozdr. Nie znam, ale jeśli chcesz mogę podjechać,zabiorę znajomego który mia w życiorysie serwis Yamahy i pewnie jest w stanie powiedzieć więcej po zobaczeniu moto niż przeciętny kierowca.PozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 PawełNie znam, ale jeśli chcesz mogę podjechać,zabiorę znajomego który mia w życiorysie serwis Yamahy i pewnie jest w stanie powiedzieć więcej po zobaczeniu moto niż przeciętny kierowca.PozdrawiamPawełOdp. poszło na PWpozdr ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Witam, jeżeli można chętnie bym się dołączył, pytanietylko czy zabieracie swoje połowice?Może zima nie dopisze i będzie można spotkacsię na moto.Pozdrawiam Z połówkami, ale solo też mozna....Rezewację można zrobić osobiście tel. 071 3162780, powołać się na Janka...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Witam .na spotaknko 17.02.w Mirosławicach mamy 30 osób(narazie).Jeszcze musimy ustalić jak sie ubieramy.Ja myślę że lużno?. Witam.Na spotkanko 17.02.w Mirosławicach mamy 30 osób (narazie)Pawła IP też liczę.Może ustalimy jak się ubieramy ,ja myslę że na luzie?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Witam .na spotaknko 17.02.w Mirosławicach mamy 30 osób(narazie).Jeszcze musimy ustalić jak sie ubieramy.Ja myślę że lużno?. Witam.Na spotkanko 17.02.w Mirosławicach mamy 30 osób (narazie)Pawła IP też liczę.Może ustalimy jak się ubieramy ,ja myslę że na luzie?.Moze byc na luzaku...jestem za... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 a choppery to jeszcze żyją w tym mieście?czy wszystko w sen zimowy zapadło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi