PGR Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Słyszałem, że Mario i Kasiek coś po cichu organizują na grudzień... może się ujawnią??... Marian dawaj pomysła na łamy 4um niech już ludzie organizują kalendarzyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Witajcie to znow ja !Najblizsze zjazdy we Wrocku bede mial 25.11 i 16.12 kto chetny na spotkanie w lornecie lub poblizu ?Mam nadziene ze Marcin Sosna bedzie mial czas - chetnie znow sie spotkam.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Marcinie Sosno, dlaczego nie odpisujesz koledze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Słyszałem, że Mario i Kasiek coś po cichu organizują na grudzień... może się ujawnią??... Marian dawaj pomysła na łamy 4um niech już ludzie organizują kalendarzyki a a a a a aaaaallleeee ooooo cccooooo chodziiiiiii :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Pamiętacie linka do tej knajpy w Bardzie czy tam w Stroniu, w każdym bądz razie w Kotlinie Kłodzkiej:)) Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 http://www.jaskinia.pl/bikerschoice/index.html Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Witajcie to znow ja !Najblizsze zjazdy we Wrocku bede mial 25.11 i 16.12 kto chetny na spotkanie w lornecie lub poblizu ?Mam nadziene ze Marcin Sosna bedzie mial czas - chetnie znow sie spotkam.Pozdrawiam Dziekuje za szerokie zainteresowani i ogrom telefoniw SMS i propozycjiPamietajcie ze jestem tylko jeden i wiecej jak 5 imprez w jeden wieczor nie obskocze.Kolejny raz we Wrocku bede 27 I oraz 24 IIPozdrawiam i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 (edytowane) Wrocławscy motocykliści to chyba jak niedżwiedzie ułożyli się się do snu na zimę .Coś nikt się nie odzywa :banghead: Edytowane 6 Grudnia 2006 przez pierwoszow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 aaaa bo każdy ma teraz przekjebkę na kżdym kroku ale 3mamy się razem... Już niedługo nowe tmeaty nowe pomysły i jakieś chlanko :biggrin: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 taaa, teraz to każdy zapier...a żeby budżet po sezonie połatać, no i ma kolejny pozbierac... Ale taka kameralna wizyta w np Tawernie jak kiedyś... można by... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 taaa, teraz to każdy zapier...a żeby budżet po sezonie połatać, no i ma kolejny pozbierac... Ale taka kameralna wizyta w np Tawernie jak kiedyś... można by...Jakąś powtórkę jak w zeszłym roku w grudniu możnaby zrobić. Termin raczej styczniowy: 12-13 lub 19-20. Jestem ZA :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Jakąś powtórkę jak w zeszłym roku w grudniu możnaby zrobić. Termin raczej styczniowy: 12-13 lub 19-20. Jestem ZA :D Dlaczego takie terminy ? przeciez napisalem kilka postow wczesniej kiedy bede ! Nie moze byc 27-28 01 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Wszystkim koleżankom i kolegom za motocyklowego kółka życzę wesołych świąt i szampańskiego sylwestra. :smile: :flesje: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 WESOŁYCH !! tu mocie coś na Święta od Browara HARDKOR SANTA :wink: :biggrin: :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Swieta swieta i po swietach, jeszcze tylko Nowy Rok i po sprawie. Wracajac do tematu - dowiedzialem sie ze w Olesnicy niedawno powstal ladny aqua park, wprawdzie niewielki ale mylse ze to bardzo fajne miejsce na zimowe spotkanie. Mozna zadbac o kondycje fizyczna, przypomniec sobie o przyspieszeniu motocyklowym na zjezdzalniach i odnowic znajomosci.Kto jest za ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi