Beaver Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 no lipa!!! "a miało być tak pięknie wywiady, autografy, wizyty w zakładach prac..."nic to czekamy... może się poprawi :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 może wypad gdzieś bliżej popołudniu :icon_mrgreen: ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 jedzcie na rajd mercedesa 4x4.polecam .bylem tam w tamtym roku .odbywa sie dzisiaj od godz.10 tej na poligonie za krzyzanowicami czy jakos tak[za soltysowicami w polach]a mnie tam ku*wa nie bedzie!!impreza jaest bardzo widowiskowa[ciezarowki ,motocykle,terenowki[moje ulubione hehe]].w tamtym roku bylo pelno ludzi na motorkach.polecam extra Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 no to pełna lipa, jak zawsze po całym tygodniu słońca przyszedł deszczowy weekend, specjalnie dla nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 pierwoszow powodzenia! normalnie, ale mi uciechę i niespodziankę sprawiłeś tym spotkaniem na światłach, tylko nie trąb tak, bo się zestresowałem z lekka :cool: a, no i sorry, jeśli ci zajechałem drogę przy przeciskaniu się :banghead:Spoko wszystko było oky :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Jest git ino trochę zimno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 no pały i szmaty, jedziemy do kletna jutro ! a kto chce, ten nocuje tam, bo jest miejsce. ja zostaję :D nie ma zbiórki. jedziemy jak kto chce.pozdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 jak pogoda bedzie to lece do was motongiem a jak nie to moze kioskiem zajade Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 My zostajemy we Wrocu w ten weekend bo ta pała MArio ma urodziny i znowu będzie stypa jak ch... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 OK PGR podaj szczegóły ale powstał projekt stworzenia WRC Wroclaw Riding Crew , kto chetny pisac bo naklejki robimy na moto, skladki członkowskie tez sie przydadzą :P sesese Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 ja mogę być skarbnikiem. mam talent do wydawania pieniędzy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 bartic, w kletnie?? Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 w kletnie.zarówno avatar jak i moja zdolność do wydawania pieniędzy też się tam unaoczniła :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Spoko Sosna wszystko w swoim czasie już za chwile już za moment... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 a moze by tak zmajstrowac jakies spotkanko we Wrocku? Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi