ilek Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Dokładnie!!! ja tez chetnie zrobie zrzute na kukułke:) :wink: :biggrin: Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 no to Jerry wyjścia nie masz. nastawiaj kukułkę i wypisuj faktury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 dobra - KONKRETY:gdzie i o której wyjazd? /w samo południe gdzieś na wylocie na Poznań- mi też jak najbardziej pasuje :biggrin: /Aha, kto NAPRAWDĘ jedzie z WRC? :wink: :biggrin: :flesje: Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 no i jak? Kukułki nastawione, mielonki zakupione, nic tylko ustawiać sie na start. A przy okazji Jerry, robisz kukułkę? jak tak, to powiedz ile się składamy , żebyś znów nie stawiał wszystkim. bo w ten sposób, przy naszym przerobie to do sierpnia nie dociągniesz i opchniesz bandziorapowiadacie kukułkę się Wam zachciewa hmmm no dobra przekonaliście mnie. Tylko ile mam mikstury przygotować??? Żeby się nie okazalo, że zostanie :biggrin: Pytanie po primo z litra spirytusu robić czy z pół litra?? Jak z pół to będzie tyle samo co na Brodaku a jak z litra to dwa racy więcej. Więc jak?????????? Dajcie szybko znać bo musi się choć trochę przegryźćrgds Mishel ja nie wiem, jakim cudem udalo mi sie zrobic dobre zdjecie:) Mierzyc z Jerrym.. nieee To maratonczyk jest. Ja nawet na krotkie dystanese wymiekam. hyyyWrocławianka dasz radę trening czyni mistrzem, to co na V2 kolejne szkolenie??? dobra - KONKRETY:gdzie i o której wyjazd? /w samo południe gdzieś na wylocie na Poznań- mi też jak najbardziej pasuje :flesje: /Aha, kto NAPRAWDĘ jedzie z WRC? :wink: :biggrin: :)a to się pewnie okaże dopiero na Shell'u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Jak z pół to będzie tyle samo co na Brodaku a jak z litra to dwa racy więcej. Widać, że startował w olimpiadach matematycznych w podstawówie :biggrin: :flesje: :wink: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Widać, że startował w olimpiadach matematycznych w podstawówie :biggrin: :flesje: :wink: :biggrin:a jak masz jakieś wątpliwości?? Dodawać umim :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 chyba mnożyć jerry, mnożyć :wink: :biggrin: udanego zlotu!!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrocławianka Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 A ja nie jade... chlip chlip... Coz Jerry.. innym razem potrenujemy razem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karola600 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 dobra - KONKRETY: to jak rozumiem konkrety są takie: piątek,godz. 12 stacja Shell- na wylocie na Poznań ;) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 ja jerry zachłanny nie jestem, ani też nie jestem alkocholikiem ale.... na brodaku było mało, trzeba było bar patroszyć, co nie było pozytywne, ani w efekcie finalnym zdrowe. A w drugi dzień to sie tylko śniło, że gdzieć, przypadkiem, jakaś zapomniana kukułeczka się znajdzie. więc proponuję z litra, i nie dzielić, tylko wg zapisów na listę ;) a Ty Wrocławianko przeprowadź jeszcze szybki namysł, w końcu spodnie juz masz:) trzeba tylko chcieć.... ale OK, ja nie namawiam, zakończ studia i wtedy sie pojeździ. OFICJALNY KOMUNIKAT DLA MIASTA WROCŁAWIA I JEGO MOTODEWIANTÓW: spotykamy się w piątek PRZED godz 12 (nie O 12, nie około, tylko przed. żeby o 12 wystartować, żeby znów nie było, że o 12.15 nagle zaczyna sie zbiorowe tankowanie połączone z naprawde ostatnią kawą i szybkim siku) na stacji Shell. wylot na poznań. no to do usłyszenia, a później zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 W tym roku nie będę na V2, kied jakiś kolejny zlot niedaleko nas?? Ostatnio przeleciała mi Turawa:((JAkoś od dwóch sezonów jestem wybity z rytmu zlotowego. Ale zamierzam co nieco nadrobić. Będę wdzięczny za info. Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 kudlaty,za tydzien w czechach jest jakis zlot.zaraz za nahodem Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Znowu Brodak ;) ;) :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 znowu brodak.... no nie wiem czy tym razem wpuszczaja z polskimi blachami, organizator chyba nas nie lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 BRODAK???????przeca on niedawno był :buttrock: . Hmmm Olo ma racje może być kiepsko z wjazdem chyba, że pojedziemy większą ekipą :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi