Szafir Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 poczekaj/cie/my do 10:15 na wszystkich maruderów. jadę prawie z drugiego końca miasta... :icon_twisted: jak się znudzi oglądanie stawiania na gumę itp - w planie jest później przejażdżka do nysy na zlot.do jutra Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca_01 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 no i ja ze smokiem tez może sie pojawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 no to coraz więcej mnie omija, że też mi sie tych studiów zachciało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 no to coraz więcej mnie omija, że też mi sie tych studiów zachciało... Jak nie studia to robota ... shit ... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 super!kulka - dzięki za ostrzeżenie.tom. - zadzwonię do ciebie i cię obudzę :icon_mrgreen:szafir - poczekamy, tylko daj znać, via sms, że już wyjeżdżasz (siedzisz na moto, a nie kończysz śniadanie :biggrin: )jaca 01 - gdybyś mógł także mnie poinformować smsem, czy zajedziecie na stację, czy też nie. byśmy wiedzieli, czy czekać na was karneades, prot - no szkoda, szkoda, mam nadzieję, że innym razem ;) a mnie poznacie. niebieska virażka, no i ja też jestem zajebisty :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 dzięsiąta dochodzi, wszyscy w siodłach.... ku..a!! mieszkam przy powstańców, i od 15 min słyszę jak maszyny lecą w stronę karkonoskiej na bielawę.... a ja siedzę i zaraz biore sie do nauki. Jak już sie napatrzycie na bielawskie show, to wdepnijcie do postu o zlocie V2 16-18.VI. w Wenecji koło Żnina. Świetna impra sie zapowiada, odległość od wrocka akurat taka, zeby sie dobrze przejechać, no i nie moze naszej reprezentacji tam zabraknąć. Chyba warto sie zebrać, jest jeszcze czas na planowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) no i po.pisząc na forum o zbiórce na bp, nastawiałem się na kilka maszyn, ale nie na..... 20!! plus minus, nie policzyłem dokładnie, ale tak wychodziło. coś pięknego, już drugi taki widok w tym sezonie, a jeszcze jechałem na czele jako drugi, a potem ostatni. gratuluję zdzwonienia się ludzie. piękna ekipa się zebrała.oczywiście jak to w życiu, umawiamy się na 10, a wyjechaliśmy przed 11 :icon_twisted: przelotowa 80-90, byliśmy przed 12.kłaniam się nisko policjantom, chociaż w dzierżoniowie wszystkich wystraszyli, że nas zatrzymają do kontroli, a tutaj niespodzianka - blokada ruchu, byśmy mogli przejechac, hehe zlot, jak zlot, pełno maszyn, gość z austrii wyczyniał cuda, żarcie okropne :icon_mrgreen: i powrót na około pozdrawiam wszystkich!! Edytowane 3 Czerwca 2006 przez bartic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 niech więc teraz ta 20tka szykuje się na V2, ewentualnie chociaż 10tka. A ja wciąż przy nauce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 A ja wciąż przy nauce... i dobrze ci tak - po co ci tyle mgr'ów :icon_twisted: a ja na impre idę...PSwłaśnie - V2 i wenecja - zbieramy ekipę? Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 jaka impra? gdzie impra? w sumie to aż tyle nauki nie mam, do 13 dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karola600 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 właśnie - V2 i wenecja - zbieramy ekipę? hej hej jeśli planujecie wypad do wenecji chętnie sie wybiorę, co prawda z Brodakiem mi nie wyszło ale pierwszy i ostatni raz taka plama... :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 dobra dobra karola, teraz sie nie wykręcaj. Powiedz że Ci było nówki maszyny szkoda, i że sie bałaś dystansu i naszych predkości. To zbieramy grypę na V2, oficjalnie spinamy sie tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 dzięsiąta dochodzi, wszyscy w siodłach.... ku..a!! mieszkam przy powstańców, i od 15 min słyszę jak maszyny lecą w stronę karkonoskiej na bielawę.... a ja siedzę i zaraz biore sie do nauki. Jak już sie napatrzycie na bielawskie show, to wdepnijcie do postu o zlocie V2 16-18.VI. w Wenecji koło Żnina. Świetna impra sie zapowiada, odległość od wrocka akurat taka, zeby sie dobrze przejechać, no i nie moze naszej reprezentacji tam zabraknąć. Chyba warto sie zebrać, jest jeszcze czas na planowanie Olo a co to za cudo?? Kiedy wyjazd?pozdroJerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 wpadnij Jerry na forum pt "kto na V2??...." tam jest opisane, nie jest daleko, jakieś 230-250 km, a moze byc całkiem miło. no i może organizator mniej pyskaty. Zbieramy reprezentację i lecimy. Zawsze to krajowa mordownia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 a planuje ktos jechac tylko na jeden nocleg? dowolnie pt/sob albo sob/nd...bo ja raczej nie znajde czasu na dluzej. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi