bartic Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 wrocław... może tak na jakieś piwo skoczyć, co? może ten week? bo ja nigdzie nie jadę ;) na żadne tripy i takie tam.to jak?"poznam motocyklistów z wrocławia" :D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Bartic alkoholiku jeden nic tylko chlanie w głowie... ;) Widziałem Twoją Virgę w KM Moto :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 A daleko bedzie do tego Brodaku z Andrychowa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 A daleko bedzie do tego Brodaku z Andrychowa ??Korzystając z wyznaczacza trasy wyszło: 365 km (tylko nie wiem czemu przez Wrocław przeprowadził on trasę ;) )http://www.viamichelin.com/viamichelin/gbr...oice=0&x=17&y=2 pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 A daleko bedzie do tego Brodaku z Andrychowa ?? Miejscowość po stronie czeskiej to Czerveny Kostelec. Od polskiej granicy (Kudowa) jest jakieś 25km. Teraz już prosto policzysz ;)Jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 No Browarku jakby nie patrzeć to kawałek masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Bartic alkoholiku jeden nic tylko chlanie w głowie...co? jaa? :icon_razz: Widziałem Twoją Virgę w KM Moto ... i nie zostawiłeś jakiejś karteczki 'byłem tu. pgr' ? oj, nieładnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 ... i nie zostawiłeś jakiejś karteczki 'byłem tu. pgr' ? oj, nieładnie :evil:Wstydził się, bo byliśmy tam razem :icon_razz: Wiesz Bartik wydałoby się, że masz coś wspólnego z PGR-em :P Że niby cos Was łączy i takie tam :) :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 No osobiście to się jeszcze nie znamy więc bartic jeszcze dziewica dla mnie :bigrazz: :icon_razz: :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 kurcze 365 km to sporo :icon_razz: a bede mial paliwa na jakies 200 km :) wiec jak nie dam dupy na jakimś rogu i nie zarobie jakiego grosza to będzie ciężko :P Pozdro !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Ty Browar to dawaj szybko pod ta latarnię bo zlot sie zaczyna dzisiaj :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 :biggrin: :D no i kurna stoje pod latarnią , świece gołą dupą i NIC ~!!!! :bigrazz: :icon_razz: nikt mnie nie che ,,, łeeee :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 wybebeszyłem wydechy!! teraz to respect na mieście jak nic.... chodzi jak śmiech szatana.oczywiście nad całą operacją czuwał konik z dangelem. dzięki chopy! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 wybebeszyłem wydechy!! teraz to respect na mieście jak nic.... chodzi jak śmiech szatana.oczywiście nad całą operacją czuwał konik z dangelem. dzięki chopy!Nie ma sprawy :D Jak powiedzialem kiedys ze zrobimy to zrobilismy :biggrin: Jak to zwykle bywa - caliem inny motor :icon_razz: PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 :biggrin: :clap: no i kurna stoje pod latarnią , świece gołą dupą i NIC ~!!!! :D :) nikt mnie nie che ,,, łeeee :bigrazz: Kurna Browar !!! A o szorowaniu rowa to Ty słyszał ????? :icon_razz: :D Tak sobie myślę, że jak Konikowi tak dobrze prucie wydechów idzie ... to może jakiś konsultacji w tym temacie by mi udzielił ... Nie tak za darmo rzecz jasna :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi