Prot Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Bartic muszę Cię zmartwić ... to żaden z naszych ...tzn forumowych chłopaków :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Bartic to chłopak z Orlego Gniazda, taka grupa motocyklistów która nas nie lubi :icon_mrgreen: Kaśka - jeździsz bez prawka na moto ??Ja? :icon_mrgreen: :) No co Ty ;) bez prawka? :) nie odważyłabym się :icon_mrgreen: A kto to dziś w godzinach popołudniowych jeździł po Wrocku ?? Widziałem trójkę przed 18:00 na Muchoborze Wielkim ... ?? kto to był ??Milo niech Cię to nie interesuje, kto to był ;) tylko telefon do rączki i dzwonić od jutra do Kasi i umawiać się na latanko :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 No własnie jakoś mi tak się pomyślało :/ ja się nic nie będe odzywal w tej kwestii ... :icon_mrgreen: Nie wiem właśnie jak Wy ale ja dopiero mam przejechane nie cały 1tyś km i wydaje mi się że dość wolno śmigam jak na jazde w grupie. To moje pierwsze 1tyś km na motorze - nie na tym nowym ale w całym życiu :] Ale jakoś się zdzwonimy a już na 100% w weekenda ... bo przyznam że jazda samemu jest dość kiepska ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Hejka ludki.Mam pytanko: gdzie najlepiej wymienic opony we Wroclawiu? Szukam szybkiego i taniego wulkanizatora. PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Konik najlepszy warsztat jest na Żelaznej u Maria (ino jak będziesz chciał zmieniać opony to zadzwoń wcześniej i weź ze sobą łyżkę nóż widelec kielicha i litrówkę... ) :flesje: :crossy: ((Zadzwoń do mnie koneicznie wcześniej coby ustawić z chlopakami wymianę opon) :wink: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 na zelaznej powiadasz :icon_mrgreen: no to widze ze swieta sie udaly :flesje: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 ...Ale jakoś się zdzwonimy a już na 100% w weekenda ... bo przyznam że jazda samemu jest dość kiepska ...W weekend pół Wrocka :flesje: wyjeżdża na rybnicką bibę :icon_mrgreen: :wink: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Heja po swietach :flesje: Konik najlepszy warsztat jest na Żelaznej u Maria (ino jak będziesz chciał zmieniać opony to zadzwoń wcześniej i weź ze sobą łyżkę nóż widelec kielicha i litrówkę... ) ((Zadzwoń do mnie koneicznie wcześniej coby ustawić z chlopakami wymianę opon)No... taka pomoc to ja lubie :crossy: Tylko 3 ale: 1.oponki sa detkowe, 2.lyzek i nozy to ja nie mam... chyba ze kuchenne :cool:, 3.musielibysmy sie uwinac przed Rybolem. Jeszcze dzis wieczorem zagadam do Ciebie na gg. W weekend pół Wrocka :smile: wyjeżdża na rybnicką bibęZeby tylko polowa :smile: :wink: :icon_mrgreen: PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 :wink: Nio właśnie wróciłem do wrocka(wyjechalem na swieta itp więc długo mnie nie było) itp pozdrowienia dla wszystkich ale mam co czytać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Chopy moto stoi na kołach :cool: :crossy: :wink: :clap: teraz trza serce zaaplikowac i reszte gratów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Chopy moto stoi na kołach :crossy: :clap: :wink: :banghead: teraz trza serce zaaplikowac i reszte gratów...No to SZACUN PGR-ku... składaj sprzęta coby po Wrocku była większa ekipa do śmigania :banghead: Jakieś nocne latanko wypadałoby kiedyś urządzić :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Jakieś nocne latanko wypadałoby kiedyś urządzić :cool: A Ta znowu o tym seksie :clap: :wink: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 A Ta znowu o tym seksie :banghead: :wink: :crossy:W końcu trzeba moto spłacić :cool: :banghead: Szukam sponsora :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 AStarte znowu masz 666 postów :wink: A ja szukam sponsorki - ma być bogata i z przedsięwzięciem :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 W końcu trzeba moto spłacić :banghead: :evil: Szukam sponsora :banghead:Kurde Astarte ustaw się w kolejce, ja byłam pierwsza :wink: A ja szukam sponsorki - ma być bogata i z przedsięwzięciem :cool:No i skąd my Ci teraz weźmiemy babę z przedsięwzięciem :lalag: Dzięki wszystkim za wspólne motolatanie :clap: Ludzie z Orlego Gniazda okazali się niegroźni i dostaliśmy nawet zaproszenie na następny czwartek :wink: także zapraszamy wszystkich wrocławskich i okolicznych motonitów do spotkań czwartkowych w Orlim Gnieździe (jak się jedzie na lotnisko to po prawej stronie - pierwsza droga przed)Jerry powiedział, że tak dużo chromu to jeszcze nie widział ale ludzie sympatyczni także zapraszamy w imieniu Tomka założyciela klubu.Protek Tobie by się tam podobało, sama armatura sanitarna :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi