MichałKaczmar. Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 A jacy jestescie w stosunku do nowo poznanych motocyklistow ?Zwlaszcza takich niesmialych, cichych skromnych niepijacych i nieagresywnych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Zabijamy na pierwszej randce :twisted: W imie szatana of kors :P :arrow: :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 A jacy jestescie w stosunku do nowo poznanych motocyklistow ?Zwlaszcza takich niesmialych, cichych skromnych niepijacych i nieagresywnych ?Kasia nie pije i żyje... 8) Ja jestem cicha i skromna i też daję radę :P ... nie ma sie czego obawiać :P pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Ja jestem cicha i skromna i też daję radę ... nie ma sie czego obawiać ... no chyba, że ją CZN dopadnie. Wtedy będziesz JEJ ! I nie ma na to rady ... każdy nowy musi przez to przejść :P Wiesz .... a najbardziej lubi żonatych ... I tych z TV. Nie znam Twego stanu cywilnego, ale uważaj ! Choć i tak to nie pomoże ... Michał ! Musisz być twardy i przez to przejść ! Coś jak unitarka w wojsku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Ja jestem cicha i skromna i też daję radę ... nie ma sie czego obawiać ... no chyba, że ją CZN dopadnie. Wtedy będziesz JEJ ! I nie ma na to rady ... każdy nowy musi przez to przejść :P Wiesz .... a najbardziej lubi żonatych ... I tych z TV. Nie znam Twego stanu cywilnego, ale uważaj ! Choć i tak to nie pomoże ... Michał ! Musisz być twardy i przez to przejść ! Coś jak unitarka w wojsku !No taki już mój urok... nie ma ze mną lekko :twisted: Jak to mówi mój kolega: "Trudno, co zrobić"... pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szfagier Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Takie są uroki Astarte nigdy z nia lekko nie ma...wiem cos o tym :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Szfagier ale pozostaw TO dla siebie o my wiedzieć nie chcemy... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Szfagier ale pozostaw TO dla siebie o my wiedzieć nie chcemy... O prawda, prawda ... Potrzebujesz pomocy ? Dyżurna psychol-z-łóżka Ci pomoże ! A może chcesz nr telefonu zaufania ? Błękitna linia ? Fundacja Polsat ? Spowiedź u Ojca R. na żywo ? Chłopie jesteś jednym z nas. Pomożemy. W końcu i nas coś takiego może spotkać ... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szfagier Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Sam sobie poradze chłopy, nie z takich ciężkich sytuacji wychodziłem ale po porade do dyżurnej chętnie się zgłoszę jeśli znajdzie chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Tylko nie taką jakiej zaczerpnąłeś u Astarte :? :arrow: 8O :arrow: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Szfagier ale pozostaw TO dla siebie o my wiedzieć nie chcemy... :?No i dobrze' date=' bo to nie twoja broszka... :? Dyżurna psychol-z-łóżka Ci pomoże !Tego nie da się leczyć... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 No i dobrze' date=' bo to nie twoja broszka... :? [/quote'] Hehehe i proszę... w końcu jest. Niewytrzymała 8) Można więc kończyć temat :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 No i dobrze' date=' bo to nie twoja broszka... :? [/quote'] Hehehe i proszę... w końcu jest. Niewytrzymała 8) Można więc kończyć temat ;)Mam wiele ciekawszych rzeczy do roboty niż "pieprzenie kota za pomocą młotka" - obecnie jestem na etapie dwu tygodniowego odpoczynku od wrocławskich spamerów :twisted: Żyć... nie umierać... Jutro pewnie na deskę się wybiorę , może pojutrze także :D Ehhh... kocham ten stan 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Ehhh... kocham ten stan - Odmienny ??? Błogosławiony ??? Chłopy zbieramy na becikowe !!! Ogłaszam imprezkę z okazji powiększenia sie wrocławskich motopopaprańców ! Pierwsze 3 kolejki na koszt dziadzi !!! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Łooo :mrgreen: :arrow: szfagier :?: :twisted: :lol: :arrow: :D A mogę zostać Ojcem Dyrektorem Chrzestnym :?: :mrgreen: :mrgreen: (nimoge) ;) :lol: :P :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi