Jerry Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Witam ekipe Smile No Panowie i Panie w tym tygodniu otrzymam moja nową czarna niunie SmileJak tylko Hornecik juz będzie musimy go dobrze opic w Lornecie !!!!!!!! i bez zadnych wymówek Smile Te a cio Suzi juz beeee?? a tak na marginesie to gdzie jest Lorneta i kiedy to opijanie?? Może warto opić jesio przed zakupem np w ten piątek lub sobotę?? jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 - dla mnie to ogromne, nieznane miasto...i baaaardzo niebezpieczne ........... :twisted: Ale z nami Ci nic nie grozi ....... :twisted: bo to miasto jest nasze ..... :twisted: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 "To miasto zabija nas... Zabija przez caly czas..." :D A my na to: "Nas nie dogoniat" :twisted: Ale Michal - ja dalej nie rozumiem czemu Ty sie nas boisz? Mysle ze jak nas poznasz i pobedziesz troche z nami - zmienisz zdanie... Bedziesz musial :mrgreen: Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Musil czy nie musial.... ekipy na pewno nie da sie nie polubic.... nie da sie zapomniec :DPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Michał jak masz takie problemy ze strachem to wejdz do knajpy o 16 a wyjdz o 7 rano i bedziesz miał z głowy nocne spacery... A tak BTW to z tego co słyszałem to osiągnąłeś już dawno pełnoletniość i wiesz, że wampirzyca i leśne ssaki nie istnieją tak naprawdę... Nie bój się :!: A jak coś to podaj się na Prota - on zna wszystkich meneli we Wrocku.... :D Głowa do góry :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Nie bój się Exclamation A jak coś to podaj się na Prota - on zna wszystkich meneli we Wrocku.... Buttrock potwierdzam potwierdzam jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 leśne ssaki nie istnieją tak naprawdę... no ja bym sie klocil :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szfagier Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Wiesz Jerry GS to była dobra zabawka na początek, teraz trzeba ostrzej poszaleć, Do Astarte: trzecim z kolei bedzie Pompek nasz kumpel, latal jeszcze z nami w pazdzierniku kilka razyA kto nie wie gdzie jest Lorneta ten jest...no nie bede głośno tego komentował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 A kto nie wie gdzie jest Lorneta ten jest...no nie bede głośno tego komentowałJa nie wiem - to chyba oczywiste.Podajcie adres knajpy (chodzi o spotkanie 18) i taka mapke co Prot wczesniej wklejal, bo inaczej Was nie odszukamPo tych wypowiedziach boje sie znacznie mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Wiesz Jerry GS to była dobra zabawka na początek, teraz trzeba ostrzej poszaleć, Do Astarte: trzecim z kolei bedzie Pompek nasz kumpel, latal jeszcze z nami w pazdzierniku kilka razy A kto nie wie gdzie jest Lorneta ten jest...no nie bede głośno tego komentowałEj szfagier - wypad z takimi tematami do mechaniki !!! :mrgreen: Nie bój się A jak coś to podaj się na Prota - on zna wszystkich meneli we Wrocku.... No więc tak Michale: wyrażniamy we Wrocławiu następujących meneli:Untersturmmenel - Gryll (kandydat)Obersturmmenel - Jerry (weekendowy)Hauptsturmmenel - Astarte (najgorsza kategoria menela z CZN)Sturmban-siaten-menel Mishel (menel-kobieciarz bez skrupułów)Obersturmbannmenel Bejz (menel-spacerowicz - jego możesz wyciągnąć na spacer po starówce)Standartenmenel Cotlet (menel o niskiej tolerancji, ale lubi kapustę)Gruppenmenel PGR ( jego trzeba się bać ! Menel bez skrupułów, ludzkich odczuć, wciąga wszystko i wszystkim)Jestem jeszcze ja i nasza wrocławska terapeutka psychol-lożka Kaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 No więc tak Michale: wyrażniamy we Wrocławiu następujących meneli:Untersturmmenel - Gryll (kandydat)Obersturmmenel - Jerry (weekendowy)Hauptsturmmenel - Astarte (najgorsza kategoria menela z CZN)Sturmban-siaten-menel Mishel (menel-kobieciarz bez skrupułów)Obersturmbannmenel Bejz (menel-spacerowicz - jego możesz wyciągnąć na spacer po starówce)Standartenmenel Cotlet (menel o niskiej tolerancji, ale lubi kapustę)Gruppenmenel PGR ( jego trzeba się bać ! Menel bez skrupułów, ludzkich odczuć, wciąga wszystko i wszystkim)Jestem jeszcze ja i nasza wrocławska terapeutka psychol-lożka Kaśka Zapomniałeś podać jeszcze: Herrgeneralmenel Prot(ten co "nigdy" nas nie wyciąga do chlania) :mrgreen: Kindergeneralmenel eMDe (cichy, spokojny... tak jak tatuś) :) unDrinkenKierowcenmenel Kaśka (bez komentarza...) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Herrgeneralmenel Prot(ten co "nigdy" nas nie wyciąga do chlania) Kindergeneralmenel eMDe (cichy, spokojny... tak jak tatuś) Mishelku - skromnosć to jedna z wielu moich licznych zalet :mrgreen: Nie wypadało o sobie pisać w superlatywach. A dziecka mi do tej bandy nie wciągaj, bo .... trza najpierw z niego zrobić motonitę :) [ Dopisane: 02-02-2006, 10:34 ]A weekend macie wolny :twisted: Wyjeżdżam deprawować motocyklistów ze stolicy :D pokażę im jak się bawi Dolnośląska Szlachta i Dolnośląscy Górale !!! :twisted: Pójdą wszyscy do piekła !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Hehehehe :twisted: FEAR ME :!: :) No jest jeszcze sam Fuhrer wroclawskich meneli - P®otencjusz i jego towarzyszka w ściąganiu nalew na hejnale - Ewa Braun von Katrina :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 P®otencjusz i jego towarzyszka w ściąganiu nalew na hejnaleOboje nie grypsujący niestety :twisted: No to jak w temacie - wszyscy zostali przedstawieni !!! Amen. Koniec spamu ! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 No więc tak Michale: wyrażniamy we Wrocławiu następujących meneli: Untersturmmenel - Gryll (kandydat) Obersturmmenel - Jerry (weekendowy) Hauptsturmmenel - Astarte (najgorsza kategoria menela z CZN) Sturmban-siaten-menel Mishel (menel-kobieciarz bez skrupułów) Obersturmbannmenel Bejz (menel-spacerowicz - jego możesz wyciągnąć na spacer po starówce) Standartenmenel Cotlet (menel o niskiej tolerancji, ale lubi kapustę) Gruppenmenel PGR ( jego trzeba się bać ! Menel bez skrupułów, ludzkich odczuć, wciąga wszystko i wszystkim) Jestem jeszcze ja i nasza wrocławska terapeutka psychol-lożka KaśkaNormalnie zakochałam się w Tobie po raz wtóry :mrgreen:Ty to jesteś intelygentny :P bo ja to mam tylko 2 fakutety jeden fryzjerka a drugi sprzedawczyni :P żebyś Ty miał jeszcze dresy i alusy :roll: Po tych wypowiedziach boje sie znacznie mniejNie bój się, jak się spotkamy to Ci powiem jak Prot bał się tych oszołomów z Pasteura 8) i zobacz - przeszło Mu :mrgreen: Musil czy nie musial.... ekipy na pewno nie da sie nie polubic.... nie da sie zapomniec I wtedy w Twoim życiu nic już nie będzie takie jak dawniej :P [ Dopisane: 03-02-2006, 10:57 ]unDrinkenKierowcenmenel Kaśka (bez komentarza...) Nie :!: No trzeba było skomentować Mishelku, trzeba było zasiać propagandę i powiedzieć ogółowi, że nie piję :) Qrwa co za życie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi