mateq34 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Podsumowanie wyjazdu 12.09: - zbiórka 7:00 BP przy Karkonoskiej - każdy gotowy do drogi - wyjazd 7:15 - nie ma co opóźniać - proponowana trasa przez Jesenik, powrót przez Javornik: http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&...ie=UTF8&t=h&z=8 - cel: http://www.kolstejnskyokruh.org/ wjazd 100KC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luke1111 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 okej!no to do zobaczenia w niedziele! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agoonzo Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 (edytowane) ja też planuję się do was dołączyć + jeszcze mój kolega z Wielunia na fazerze, więc skład się powiększy o 2 moto :) mała prośba,czy ktoś z ekipy może podać nr. tel. ,żeby się można było skontaktować w razie czego... Edytowane 10 Września 2010 przez agoonzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudolf234 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 a gdzie konkretnie, Poszukaj na necie plan trasy maratonu, chyba bedzie na stronie Wrocławia. Panowie po co tak wcześnie lecicie? O 7 rano bedzie ok. 10 stopni, wypizga nam dupy :icon_eek: Ja chyba wyjadę później, przeciez nie jedziemy nad morze (a szkoda) :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 ja też planuję się do was dołączyć + jeszcze mój kolega z Wielunia na fazerze, więc skład się powiększy o 2 moto :) mała prośba,czy ktoś z ekipy może podać nr. tel. ,żeby się można było skontaktować w razie czego... Kolega z Wielunia może jechać do Nysy, Ty z nami z Wro do Nysy i tam się spotkamy (ma ktoś jeszcze dołączyć). Nr daje na PW. Panowie po co tak wcześnie lecicie? O 7 rano bedzie ok. 10 stopni, wypizga nam dupy icon_eek.gif Ja chyba wyjadę później, przeciez nie jedziemy nad morze (a szkoda) icon_mrgreen.gif Chcemy jak najwięcej zobaczyć :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agoonzo Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Kolega z Wielunia może jechać do Nysy, Ty z nami z Wro do Nysy i tam się spotkamy (ma ktoś jeszcze dołączyć). Nr daje na PW. spoxik, on już bedzie dzisiaj u mnie, ale gdyby jechał prosto z Wielunia to rzeczywiście mógłby tak zrobić :) dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 panowie idzie opszacowac o ktorej bedziemy w nysie???bedziemy miec poostoj na shellu jak sie wjezdza do nysy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luke1111 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 hmmm, z uwagi na roznorodnosc sprzetow w grupie mysle ze pierwsi beda w Nysie po poł godziny od wyjazdu ;) a peleton troche pozniej, sadze ze godzinka z hakiem- grupa sie rozrasta, totez tempo spada. wylot planujemy po 7. - faktycznie wczesnie i chłodno, ale wyscig nie bedzie czekał ;) i chyba nie bedzie problemu zeby zatrzymac sie w nysie, ma tam dołaczyc kilka sprzetow. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 w swidnicy macie zlot ,mozecie zahaczyc :) Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Tak będę wracał http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&...8,0.441513&z=11 Tylko prawdopodobnie będę wlókł za sobą puszkę, także tempo spokojne albo będę czekał na nich na skrzyżowaniach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boguc_Wroc Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 (edytowane) lata ktoś dzisiaj po Wrocku? jak tak to chętnie bym się przyłączył :) mój numer: 722 282 999 Edytowane 12 Września 2010 przez boguc_Wroc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macjek Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Siema, Chcialbym zaproponowac wycieczke w sobote albo niedziele. Wyjazd z wroclawia rano, lecimy w czeskie gorki (gdzies na poludnie od kotliny klodzkiej albo jeleniej gory). Traska ok 400km; predkosc przelotowa 120-140 bez szalenstw. Chetni odzywac sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki1250 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Jeśli pasuje to pisze się na wyjazd w stronę Czech w sobotę rano 7.30 - 8.00. Tempo - obojętnie, może spokojnie, może trochę szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadi Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Cze o której i w jaki dzień jedziecie do czech pasowała by mi niedziela na wypad.czekam na info pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus1989 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Wiem ze to nie ten temat ale jeżeli ktoś by szukał bardzo dobrze utrzymana CBR F4I 2002 rok + duzo dodatkow to prosze pisac gg-5900659 badz tel :793086755 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi