Digidy Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 hmm.. jechałam, szarpnęło i tyle widziałam... ogólnie rzęzi coś tam w głowicy i prawdopodobnie cały silnik do wymiany. swoją drogą gdy ją odpalam - oddaje dźwięk jak jakiś ruski czołg. boję się rozkręcenia, muszę się na to psychicznie przygotować. tak, współczujcie mi :( to nie odpalaj już jej, dobra jesteś, skoro zajechałaś gs-a, :buttrock: , olej mu sprawdzałaś/dolewałaś itp ? już teraz wiem dlaczego każesz się nazywać PANI :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniSylwia Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 to nie odpalaj już jej, dobra jesteś, skoro zajechałaś gs-a, :buttrock: , olej mu sprawdzałaś/dolewałaś itp ? odpalić musiałam, by usłyszeć mógł to ktoś,kto się zna więcej niż ja ;) nie zajechałam jej, tak musiało zapewne się po prostu stać :icon_rolleyes: olej był sprawdzony, dolany też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anionit Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Przykre, ale bądźmy dobrej myśli... Masz jakiegoś sprawdzonego mechanika, który ci wskrzesi moto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 katastrofa dzisiaj po 15 na grunwaldzkim w strone centrum rozbil sie motocykl, w stluczce braly udzial 2 osobowki i chyba na ost z nich wpadl motor, jechalem jak gosc siedzial na krawezniki i byla juz policja.wskazal kciukiem okay.wracalem 40 min pozniej karetki nie bylo, wiec chyba jest z nim okay.uwazajmy na siebie.pozdro dla horneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniSylwia Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Przykre, ale bądźmy dobrej myśli... Masz jakiegoś sprawdzonego mechanika, który ci wskrzesi moto? jestem w trakcie poszukiwań, ale zapewne znajdzie się taki, który zrobi mi ją w którkim odstepie czasu, bowiem na tym mi najbardziej zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 ja mam dwoch jeden tomek na paprotnej tam gdzie iedys byly zaklady drobiowe za marino, a drugi to jacek bikersplace na soltysowickiej. osobiscie jezdze do tego pierwszego na naprawy i kontrole(niedrogi i solidny), ten drugi skladal mi moto po wypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry883 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 hej moto-ludziska, jest zlot w Nysie, a to niedaleko. 28-29 sierpień. Ktoś się wybiera? Raz, że będzie okazja, a dwa, no że będzie okazja (jechać razem oczywiście)) pzdr, h. Cytuj 2007 H-D XL883C Sportster Custom + 'Bologna Style' Khrome Werks 2 inch slash cuts. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 a jakbys chcial/chcielibyscie??leciec na dwa dni czy tak na chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry883 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 w sumie blisko, to i można na jeden dzień, ja tak byłem w Krotoszynie, ale na Nysę nastawiam się raczej na nocleg niedaleko zlotu. Jutro będę dzwonił i pytał o miejsca w domkach nad jeziorem. Cytuj 2007 H-D XL883C Sportster Custom + 'Bologna Style' Khrome Werks 2 inch slash cuts. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 i jak z ta ewentualna nysa wiadomo cos sa jacys chetni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry883 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 ja się wybieram na 90%. Noclegów już prawie nie było, ale udało się znaleźć ostatni domek. Więc w sobotę jadę. Cytuj 2007 H-D XL883C Sportster Custom + 'Bologna Style' Khrome Werks 2 inch slash cuts. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbuz Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Witam. Skoro dolny śląsk ma się łączyć to zapytam, czy ktoś wylatuje na Jicin, Czechy? Wypada to w ten weekend. Ja dopinam się do ekipy z Rybnika, ale mogę chętnie się zintegrować na miejscu. Wstępnie spotykamy się w piątek na cpn-nie w Kłodzku o godz. 14. Jak coś to zapraszam. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry883 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 a gdzie nocujecie? Cytuj 2007 H-D XL883C Sportster Custom + 'Bologna Style' Khrome Werks 2 inch slash cuts. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 jak gdzie... namioty, ewentualnie śpiwór pod sprzętem... w dupach się poprzewracało, tylko domki i to jeszcze z drzwiami pewnie.... takie cuda to po 50.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 panowie organizujemy moze jakis wypad na 11 wrzesnia na obiad do czech albo na cos bardziej integrujacego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi