Marcus1989 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Witam Jak by co to ja też jestem chętny na jakiś wypad za miasto w wolnej chwili :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r3vo Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 dołączam ! : ) Wrocław - r6 - lat 26 : ] gg 9558899 - nawiązujmy kontakty - powiadam wam ; ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudolf234 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Co powiecie na jakąś zapoznawczą niedzielną przejażdżkę gdzieś może w Jeseniky? :) Świetny pomysł, jestem "za" :biggrin: Im więcej tym lepiej! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniSylwia Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 okej, proponuję ustawkę w sobotę bądź niedzielę, tj. 14/15 sierpnia ad. 2010. pasuje chociaż 50% chętnych? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 pozdro dla :crossy: co dziś przeleciał na kole przez Wróblewskiego, ja stałem po drugiej stronie świateł, :clap: :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czacha7 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Witam, A może ustawka w najbliższy weekend? Po co czekać do polowy miesiąca. Im więcej ustawek tym większe prawdopodobieństwo że się na którejś poznamy:) Ktoś ma czas i ochotę w najbliższą sobotę/niedzielę 7/8 sierpnia Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniSylwia Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 ja odpadam, gdyż na zlot lecę ;) ale moja oferta co do 14/15 wciąż aktualna. tzn oferta.. propozycja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 W najbliższy łikent jest jakiś zlocik u mnie w mieścinie (Oławie) więc zapraszam serdecznie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 W najbliższy łikent jest jakiś zlocik u mnie w mieścinie (Oławie) więc zapraszam serdecznie ;) Może coś więcej Pitersky na ten temat,co to za zlot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mor Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 ja mam w sobotę wesele, ale w niedzielę od rana latam (na weselu się będę oszczędzał...). Bo ostatnio tylko praca i praca, w ogóle czasu na moto nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czacha7 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 W takim razie spotkajmy sie w jakims miejscu na tym zlocie albo polecmy tam razem z wro :) Tu info na temat.... http://www.tecza.olawa.pl/strona/aktual.html Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Może coś więcej Pitersky na ten temat,co to za zlot? To jest charytatywny zlot organizowany przez Czache i Grabarza już od kilku lat (chyba 3). Generalnie powinien trwać od piątku do niedzieli, ale nie wiem jak z tym będzie. Jako, że jest to impreza charytatywna jest imprezą otwartą. Oczywiście można posiedzieć, popiwkować i pogadać, ale ludzie nie ograniczają się do samych motocyklistów, jest sporo cywilów. Za "co łaska" dzieci są wożone na sprzętach po uliczkach miasteczka ruchu i całe sianko idzie na stowarzyszenie Tęcza. Zawsze można było oddać krew, ale nie wiem jak tym razem. Pozwolisz, że wyręcze się linkiem ;) http://osi.olawa.pl/wydarzenia?p_id=7067&t...Szlakiem%202010. pozdro i wpadajcie mimo (jak zwykle, gdy jest zlot) marnej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damaged_Lady Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 (edytowane) Na ostatnią chwilę dla zainteresowanych bo zlot dopiero się dziś zaczął http://forum.motocyklistow.pl/IV-ZLOT-TECZ...10-t132892.html Myślę, że warto z kilku powodów, ale Perłą Zlotu może okazać się rekonstrukcja walki z czasów II Wojny Światowej. Pozdrawiam intruzkowato Edytowane 6 Sierpnia 2010 przez Damaged_Lady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniSylwia Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 połowa sierpnia, a ustawki jak nie było, tak nie ma :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 eeee, dla mnie jeden z lepszych pomyslow jesli idzie o wspolne spotkanie.u mnie jest dylemat poprawki egzamu z chemi wiec najwczesniej jestem aktywny od 4 wrzesnia.czy jest ktos z wroclawia??mozemy kulnac na gore sw anny, lub gdziekolwiek.pisac propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi