kakanogaja Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 No to kto dzis chetny na nocna jazde moze sobie przejezdzimy!!!! ustawka na okolo 17-18 pasuje odzywac sie a najlepiej jezdzic jezdzic bo ja nie moge zyc bez tego :twisted: trza sie spotakac a nie pisac:d Ja nie prosze ja zapraszam ale widze ze tu nie ma sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Tez studiuje we Wrocku, do listopada zeszlego roku nawet jeszcze smigalem na swoim malenstwie - a potem zechcialo mi sie remontu i nie mam kiedy skonczyc.Maszyne trzymalem pod Parawanowcem - nigdy wiecej. Raz spuszczone paliwo, 2x rozwalone lusterka, raz ukradziony korek od baku. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 No to kto dzis chetny na nocna jazde moze sobie przejezdzimy!!!! ustawka na okolo 17-18 pasuje odzywac sie a najlepiej jezdzic jezdzic bo ja nie moge zyc bez tego :twisted: trza sie spotakac a nie pisac:d Ja nie prosze ja zapraszam ale widze ze tu nie ma sensuJa zawsze :twisted: ale niestety moto jest daleko ;) Po Bożym Ciele będę we Wrocku z maszyną to wtedy na "ustawki" można się umawiać ;) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Dojechalem do Wrocka pierwszy raz na motocyklu - to byla sluszna decyzja pogoda dopisala, ale zajec bylo tym razem od ... groma wiec nie mialem wiele czasu. Widzialem sporo motocyklistow na ulicach.Jesli ktos jest chetny na zawarcie znajomosci to prosze o nr komorek lub GG na priw, im wiecej kontaktow tym wieksza szansa ze kogos spotkam przez kolejne lata studjow.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 witam Ja jestem z Wrocka i zawsze chetnie pojezdze mam jeszcze kumpla na GS wiec jak co daj znac wszesniej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 a czym ty latasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 gpz400r. Uwaga kto chetny na bielawe z noclegiem zrobimy tez mala bibke koszt noclegu 20 zl. Wczesniej musze wiedziec kto ,co i jak?! I warunek jedzie ten kto spoko chleje i sie dobrze bawi bo jak nie niech szuka innej ekipy!!! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 gpz400r. Uwaga kto chetny na bielawe z noclegiem zrobimy tez mala bibke koszt noclegu 20 zl. Wczesniej musze wiedziec kto ' date='co i jak?! I warunek jedzie ten kto spoko chleje i sie dobrze bawi bo jak nie niech szuka innej ekipy!!! :twisted:[/quote']Spoko chleje czy sporo chleje, bo istnieje jednak zauważalna różnica :( A jak ktoś nie pije i się dobrze bawi :banghead: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 A jak ktoś nie pije i się dobrze bawi :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 A jak ktoś nie pije i się dobrze bawi :banghead: to niech szuka ekipy abstynetow:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 kaka ty alkocholiku........ ale swoja droga zycie na trzezwo jest nie do przyjecia :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 to niech szuka ekipy abstynetow:DJuż gdzieś pisałem ale może kolega nie widział' date=' więc powtórzę - nie abstynentów tylko [b']Absynth'ów[/b] :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 dzis o 18.15 lecimy do sobotki ... jak ktos zainteresowany to mcdonald na przeciowko tesco 18.15 pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 byliśmy z mario1810 i kakanogaja w Sobótce a póżniej zaliczyliśmy Zagórze Sl. traska fajna super ludzie a im bliżej górek tym fajniejsze powietrz biorąc pod uwagę wczorajszy upał uffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 kazek i to sie liczy trasa byla zajefajna (w poszukiwaniu "6") :lol: jestesmy ustawieni na zlot do bielawy pgr ty tez sie zbieraj :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi