ucio Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Cholera... Chłopaki... Jutro mam kur**sko ważne spotkanie w starej siedzibie firmy, którą muszę zdać...Jeżeli już sobie poplanowaliście, uderzajcie jutro.Ja mogę, niestety, w niedzielę uciec z miasta...Sorry za zamieszanie, ale jakby dało w niedzielę, to będę w siódmym niebie :D Pomyślcie, trzymcie sięucio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 No to jak chłopaki ktoś chętny 12.30 stacja Shell, koło Kauflandu? Rundka nad zalew co by wydechy przedmuchać :) :D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Jutro, a wzasdzie dzis jade ok 12 do Brzegu naa ognisko do chłopaków, ma ktoś ochote śmignąc??JAk co mój kom 603281767 Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 wiec co? kto dzisiaj lata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Ja sie wyrobie na 12.30 z godnie z umowa.. na Shell-u. Musze uzupełnić olei w swoim sprzęcie i trochę jestem od tego uzależniony czy go dostane :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 dolej pare lykow samochodowego tej samej gestosci i dobrej marki :biggrin: nic sie nie stanie. Ale to co tylko dwa moto? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Bandit 600S z 96 :buttrock: , na foto :biggrin: obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 no ja wiem ze bandit, ale sie pytalem czy tylko dwa moto beda?:buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 na to wyglada :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 (edytowane) a jaka trasa??? ok 12.30 na shelu kolo kauflandu jakby ktos byl chetny. Edytowane 26 Stycznia 2008 przez Truemaker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Dzięki Truemaker, za wspólna przejażdżkę. Sorkii, że odskoczyłem na końcówce ale już mnie tel. atakowali. Tak to bywa z kobietami :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 siema wszystkim.dzis wreszcie pojezdzilem moim nowym nabytkiem, opona tylko nie dawala rady i bez tablic jezdzilem :icon_question: ale cvo tam szkoda przeciez pogody :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Dzięki Truemaker, za wspólna przejażdżkę. Sorkii, że odskoczyłem na końcówce ale już mnie tel. atakowali. Tak to bywa z kobietami :buttrock: . Nic sie nie stalo :wink: Gdyby nie te jedne swiatla to bys tak nie odskoczyl :P A przyznaj ze spowrotem to sie jechalo jak z gorki. Wiatr wial w plecy i bylo to czuc bo maszynki pedzily jak szalone. Dzieki za jazde, a nastepnym razem moze sie wiecej uzbiera osob :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 JA wczoraj skoczyłęm do Brzegu, fajnie było bo cieplutko. :)) Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 A dzisiaj śniegiem wali po całym mieście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi