bartic Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 hej viragowcy, chopperowcy i inni smieszni... moze by tak przywracac mode na coffe racing? umawiamy sie gdzies, a potem kto pierwszy do jakiegos klubu/pubu/baru/coffe baru... a potem krzyk i znowu kto pierwszy? co wy na to? miasto jest bardzo wdziecznym terenem do jazdy :flesje: plastyky maja maslice a my co? :) pozdrawiambartic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Wy tu wszyscy pitu pitu chlastu chlastu a jak picei gorzołki to chętnych brak, jo już pić mogę więc co i jak??pozdroj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Bartic nie mówisz, ze nei jeździsz latać na gumie na Maślice... :D Jerry ja przez tydzień nie moge pić bo antybityki biorę ale potemmmmm.... :flesje: :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Bartic nie mówisz, ze nei jeździsz latać na gumie na Maślice... :( Jerry ja przez tydzień nie moge pić bo antybityki biorę ale potemmmmm.... :lalag: :wink: paniał :P wsio budiet all right Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 ciicho pgr, bo szacunek strace :) jerry - mowisz i jestem :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Jerry znowu pić może to się z Kazkiem napije a coooooo teraz ja stawiam i kto pierwszy padnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Jerry znowu pić może to się z Kazkiem napije a coooooo teraz ja stawiam i kto pierwszy padnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Jerry znowu pić może to się z Kazkiem napije a coooooo teraz ja stawiam i kto pierwszy padnie ;) Jerry znowu pić może to się z Kazkiem napije a coooooo teraz ja stawiam i kto pierwszy padnie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Jerry znowu pić może to się z Kazkiem napije a coooooo teraz ja stawiam i kto pierwszy padnie :clap: Jerry znowu pić może to się z Kazkiem napije a coooooo teraz ja stawiam i kto pierwszy padnie :eek:Kaziu na mnie możesz liczyc ja czego jak czego ale % już nie odmawiam i jak jeszcze jest wyzwanie, hmmm powiem tak kiedy?????????????????????pozdrowionka ciicho pgr, bo szacunek strace :cool: jerry - mowisz i jestem :rolleyes: pozdrawiamja tu już od jakiegoś czasu mówie i na razie Kazek wyzwanie zapodał ja oczywiście wchodzę :D kto chętny?? Ustalamy termin i miejsce, a na koniec kto wytrzyma polecam TGV :lalag: pozdro PS. Termin ustalac i bez bicia piany ino konkrety a nie mi nie pasuje a mi bar nei odpowiada. HAWK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUD?Y Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 witam Wrocław:) całuje i pozdzawiam:) jesteśmy górą!!!!!! :icon_rolleyes: witam Wrocław:) całuje i pozdzawiam:) jesteśmy górą!!!!!! :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Siamnko.. widze ze wroclaw umiera i zaczyna byc zdominowany przez kredensy !! :biggrin: bez obrazy.. pytanie ocb z tym WRC co pisal sosna.. i tak wogole powoli skladam szpeja i mozna by cos pogumowac po miescie :clap: ? sa chetni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 kiedy jest najblizszy motobazar we wrocławiu?? Mam nadzieję, ze na dniach, na początku marca, a w interniecie ni hu hu nie moge znalezc zadnego terminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 http://www.pkserwis.com.pl/oldtimer.htmlBajzel w Breslau jest 25 lutego.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Obecność na bajzlu obowiązkowa!!!!Mario będzie miał liste obecności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 W sobote przed bajzlem bede mial zajecia na Placu Grunwaldzkim. Bardzo bym chcial zorganizowac male spotkanie na starowce wieczorem. Serdecznie zapraszam wszystkich na odswiezenie znajomosci. Sa chetni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi