Astarte Opublikowano 29 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2004 Witam,Mam nadzieję, że na zlot się wybiorę. Chciałbym też zaliczyć MotoGP, a wsześniej jeszcze wybrać się pośmigać po torze. wypad na tor to good idea (ja do Poznania... z Wrocka mam bliżej :P ) dlatego z utęsknieniem Pani Wiosny wypatruje (ale dzisiaj i tak sobie pośmigałam, było SUPER :P ). Pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellipe Opublikowano 20 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 Potwierdzam date.... 19.08.2005- 21.08.2005 ZemplĂnska ŠĂrava - Zraz Sveta motocyklov Ja jade na bank. Fajnie by bylo pojechac wieksza ekipa. Ja planuje wyjazd rano w piatek 19.08 z krakowa wiec fajnie by bylo jak by ci co planuja jechac, wzieli sobie ten dzien wolny. Bo jazda tam w piatek wieczorem/sobote rano mija sie z celem. Info co do samego wyjazdu ekipy z krakowa (mam nadzieje ze dopiszecie kompani) zapodam w odpowiednim terminie. Zainteresowanym polecam śledzic ten temat. Na koniec link do fotek z poprzednich lathttp://www.sirava.sk/podujatia/stranka.php...de=zrazmoto2003 pzdr.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 Kuyrde no wypadałoby się rotroi żeby pozalicza wszystkie imprezy i okraś bank do tego. .. Do sierpnia jeszcze szmat czasu więc na pewno po drodze się coś wyklaruje. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellipe Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Termin sie zbliza.Z krakowa i okolic napewno poleci mala ekipa.Prawdopodobnie w piatek kolo poludnia.Jesli by ktos chcial dolaczyc to pisac, a jesli ktos z was bedzie tam.. to proponuje spotkanko przy "bazantach" :split: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Jesli by ktos chcial dolaczyc to pisac' date=' a jesli ktos z was bedzie tam.. to proponuje spotkanko przy "bazantach" :split:[/quote'] Nie ma sensu pisać.Mamy stałą ekipę. I tak nikogo nie zabierzemy. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drfugazi Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Nie ma sensu pisać.Mamy stałą ekipę. I tak nikogo nie zabierzemy. :DDobrze gada, dać mu placka ! ;) Zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Performer Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 OOOOO!!!!, będę w Zemplińskiej Siravie, gdyż jade do Tokaju napewno zaglądne ps. szkoda tylko ,że będe przemieszczał się puszką, bo muszę wziąć rodzinkę na urlop(przydałby się rusek z koszem 2+1) . PZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 hmmm... ja mam zamiar sie tam wybraćIle kosztuje wjazd na tą impreze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Witam,Ja też się tam wybieram i mam pytanie czy jedzie tam ktoś z okolic Krosna, może spotkanie w Barwinku 8) potem wspólna jazda na zlocik?? Pamiętam że w tamtym roku jakaś ekipa z podkarpacia się tam wybrała, więc jak to będzie w tym roku?? pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Witam,Ja też się tam wybieram i mam pytanie czy jedzie tam ktoś z okolic KrosnaZ nią nie jedźcie... nie radzę.Poza tym ona jeździ tylko z tymi co dupcom góry :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Witam,Ja też się tam wybieram i mam pytanie czy jedzie tam ktoś z okolic KrosnaZ nią nie jedźcie... nie radzę.Poza tym ona jeździ tylko z tymi co dupcom góry ;)No to żeś mi teraz GrIsHaCkH pojechał :P (a zaraz będzie się byczyć nad Bałtykiem cfaniak). pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 No to żeś mi teraz GrIsHaCkH pojechał :P (a zaraz będzie się byczyć nad Bałtykiem cfaniak) No nad Bałtykiem.... bo dupce góry ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 już wszystko wiadome z Lubaczowa jedziemy na 4 motocykle,myśle że dojedziemy naszymi staruszkami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi