fellipe Opublikowano 13 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2004 W tym roku bylo nas niedużo... ale kto byl, to wie ze warto..Ja sobie juz urlopik zarezerwowalem :)Narazie nie ma jakis konkretnych info ale termin jest. http://www.sirava.sk/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 13 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2004 Witam,a zapodaj może troszkę więcej informacji o tym poprzednim zlocie :) bo ja z chęcia wybralabym się do naszych południowych sąsiadów, warto przecież odwiedzić inne rejony Eupory :) PS. a gdzie na tej stronie są te informacje o terminie :? bo ja tam nic nie rozumiem :D pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellipe Opublikowano 15 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2004 troche info o poprzednim znajdziesz tutaj.. http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=17339 info o dacie dorwalem z jakiejs innej strony slowackiej z kalendarzem zlotów.. Moim zdaniem warto sobie zarezerwowac czas i kase zeby tam uderzyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 20 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2004 Byłem na tej imprezie w 2003. Połączyłem ją z objazdem kawałka Słowacji. Jest to zupełnie inny zlot niz w Polsce. Duzo atrakcji, dyskoteki, w innym miejscu koncerty, loty balonem itp, itd. W tym samym czasie jest organizowany (w niedalekiej odległośći zlot z Zdyni, na którym byłem w tym roku). Jesli za rok bede miał ten łikedn wolny pojadę na pewno na Słowacje.Polecam wszystkim!!!Bezpiecznie, ciekawie, tanio!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 23 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2004 Kurde, troche późno. Myślałem że będzie wcześniej i teraz będe musiał coś zakombnować z urlopem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 25 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2004 jak tylko bede mial wolne to na bank jade:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 26 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2004 no jak sie uda - jade tez 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 26 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2004 Wstępnie też się zapiszę.Chociaż z terminem może być ciężko.25-28.08.05 będzie MotoGP w Brnie w Czechach na który też mam zamiar się wybrać.Co prawda jest to akurat tydzień po ZemplĂnskiej šĂravie, ale niewiem jak z urlopem będę stał. Najwyżej dojadę w sobotę 20.08 z rana. Pożyjemy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 28 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2004 Napiszcie prosze jak to jest z wyjazdem na Slowacje - jakie dokumenty i oplaty sa potrzebne w przypadku motocykla, w UE chyba polskie OC wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 28 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2004 Napiszcie prosze jak to jest z wyjazdem na Slowacje - jakie dokumenty i oplaty sa potrzebne w przypadku motocykla, w UE chyba polskie OC wystarczy. Dokumenty: - Dowód osobisty lub paszport (widziałem już baranów którzy chcieli przejść granice na prawo jazdy albo nawet na legitymacją prasową);- OC jest tak samo wymagane jak w Polsce, dodatkowego ubezpieczenia nie trzeba;- Na autostradach wymagana jest nalepka, którą można kupić na stacji benzynowej, nie pamiętam ile kosztuje, ale tanie to jak barszcz; Jeszcze bilety narodowego banku słowackiego, czyli korony słowacie.Waha kosztuje ok. tyle co u nas, no może ciut tańsza. Wsjo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 28 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2004 mam nadzieje ze z tym wyjazdem do Brna pisałeś poważnie, bo ja pojadę na 100 a w grupie raźniej, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 28 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2004 Ja pisaju sie na ten wyjzd !!!!Nie przepuszce takiej okazji bo naprawde warto !!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 28 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2004 Na autostradach wymagana jest nalepka, którą można kupić na stacji benzynowej, nie pamiętam ile kosztuje, ale tanie to jak barszcz;Motocykle na Słowacji nie płacą za autostrady.P.S. Tyz sie wybieram. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 28 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2004 Motocykle na Słowacji nie płacą za autostrady. O...Pisałem to z doświadczeń jazdy po Słowacji katamaranem.Akurat nie jechałem na moto po autostradzie na Słowacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drfugazi Opublikowano 29 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2004 Motocykle na Słowacji nie płacą za autostrady.Też tak czytałem, poza tym śmigaliśmy parę razy po Słowacji, również po autostradach i nikt się nie czepiał (ale też nikt nie próbował nas zatrzymać). :P Mam nadzieję, że na zlot się wybiorę. Chciałbym też zaliczyć MotoGP, a wsześniej jeszcze wybrać się pośmigać po torze. Z racji tego, że do Poznania mamy dalej, to bardziej się opłaca jechać do Brna.W tym roku cena za 1/2 godziny jazdy wynosiła 250 KC.Więcej info można znaleźć na stronie: http://www.automotodrombrno.cz/ Mam nadzieje, że znajdą się chętni :PPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi