kowaleon Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 taa niezly pomyslmozna obgadac w kletnie Nie wiem, czy zauważyłeś, ale są osoby zainteresowane pomysłem, które jednak z różnych względów do Kletna pojechać nie mogą.... mam nadzieję, że chociaż zdacie relację z wyjazdu, zostawicie na forum jakieś fotki, a potem wspólnie coś ustalimy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 jak najbardziej, ja aparat bede mialinni rowniez, bedzie tez kamera :smile: wiec film rowniez bedzie oczywiscie mala cenzura chyba bo kto wie co bedzie :notworthy: :flesje: jak najbardziej, ja aparat bede mialinni rowniez, bedzie tez kamera :lalag: wiec film rowniez bedzie oczywiscie mala cenzura chyba bo kto wie co bedzie :buttrock: :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 taa niezly pomyslmozna obgadac w kletnie taa niezly pomyslmozna obgadac w kletnieJuż kiedyś był ten temat poruszany na forum...ale ponownie możemy pogadać w Kletnie, będzie tam przecież sam kwiat Viragowców i Symapatków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trol Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 hej mam pytanko gdyż zmieniałem uszczelniacz w ladze bo mi padł w takim razie w drugiej ladze też muszę zmienić olej czy nie koniecznie ? i czy musi być dokładnie te 228ml ? z góry dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Już kiedyś był ten temat poruszany na forum...ale ponownie możemy pogadać w Kletnie, będzie tam przecież sam kwiat Viragowców i Symapatków... tta chodzilo mi o to, ze na zywo zawsze lepieji w wiekszym gronie, a tu nie zawsze wszyscy sa online Już kiedyś był ten temat poruszany na forum...ale ponownie możemy pogadać w Kletnie, będzie tam przecież sam kwiat Viragowców i Symapatków... tta chodzilo mi o to, ze na zywo zawsze lepieji w wiekszym gronie, a tu nie zawsze wszyscy sa online Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 TAK ale temat jest warty zeby go tutaj poruszyć ,potrzebna jest tylko osoba dysponujaca darmowym serwerem i talentem do zrobienia stronki i forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 cześć musisz wymienić olej w obu lagach i dokładnie po 228,a co do strony o jestem za ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 hejka,mam problem z biegami, a dokładniej z jedynką i dwójką przy rozgrzanym silniku. Jeżdżę na oleju motul 10w40? co mam zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 hejka,mam problem z biegami, a dokładniej z jedynką i dwójką przy rozgrzanym silniku. Jeżdżę na oleju motul 10w40? co mam zrobić?Shedowki już mają, więc i my możemy mieć.... Shedowki już mają, więc i my możemy mieć....Stronkę...nie dodałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 hejka,mam problem z biegami, a dokładniej z jedynką i dwójką przy rozgrzanym silniku. Jeżdżę na oleju motul 10w40? co mam zrobić? zależy co to za problem? Ja jeździłem też na tym oleju i czasami nie wchodziła mi dwójka, ale.........zacząłem dokładniej wciskać sprzęgło i rozsądniej zmieniać biegi i problem minął, a poważnie to Virago do chyba '96 roku mają standartowo problem ze słabą synchronizacją niskich biegów. KaKa hejka,mam problem z biegami, a dokładniej z jedynką i dwójką przy rozgrzanym silniku. Jeżdżę na oleju motul 10w40? co mam zrobić? zależy co to za problem? Ja jeździłem też na tym oleju i czasami nie wchodziła mi dwójka, ale.........zacząłem dokładniej wciskać sprzęgło i rozsądniej zmieniać biegi i problem minął, a poważnie to Virago do chyba '96 roku mają standartowo problem ze słabą synchronizacją niskich biegów. KaKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 miałem identyczny problem a zrobiłem identycznie jak powyzej i pomogło pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 zależy co to za problem? Ja jeździłem też na tym oleju i czasami nie wchodziła mi dwójka, ale.........zacząłem dokładniej wciskać sprzęgło i rozsądniej zmieniać biegi i problem minął, a poważnie to Virago do chyba '96 roku mają standartowo problem ze słabą synchronizacją niskich biegów. jest to rocznik `97, a co do drugiej rady to poczekam na lepszą pogodę i wyprubujędzięki :buttrock: PSa czy to nie jest złe naciągnięcie linki sprzęgła??, niby jest jak powinno być, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 linke też możesz sprawdzić bo naciągnięcie też ma wpływ poprawne działanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 http://www.allegro.pl/item176880696_gmole_xv_535_virago.html tak sie zastanawiam, co myslicienie za drogo, nie za taniohmmm, sam nie wiem :P jak by zona sie dowiedziala to bym mial ciche dni :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 mmm757 jak chcesz to mam takie na zbyciu, tylko nie wiem czy będą Ci pasowały, mogę oddać za połowę tego co na allegro, napisz to wezmę do Kletna(mam duuuuuży kufer na długie wyjazdy to się zmieści) KaKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi