MariuszJ Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 u mnie przed kletnem by sie przydalo jeszcze filtr paliwa wymienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 (edytowane) w sumie jeszcze tego nie robiłem ;) Edytowane 9 Marca 2007 przez eksces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 noim, chyba też się do was dołącze a może zrobimy to w kletnie :flesje: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 hmmm niezly pomyslto trzeba kupic i tam wymienimy :icon_rolleyes: :buttrock: dzis pyklem sobie ponad 100 kilasow jutro bedzie ze 3 razy tyle hmmm niezly pomyslto trzeba kupic i tam wymienimy :D :icon_mrgreen: dzis pyklem sobie ponad 100 kilasow jutro bedzie ze 3 razy tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Jutro ma być koło poniżej 5 stopni w okolicach Łodzi... ale jeszcze się łudzę że nie będzie tak zimno... Miałem wstawić serce i wyruszyć na mały rekonesans.. Nie chce jednak szaleć przy paru stopniach bo hyh rozłożę się akurat na ocieplenie :icon_rolleyes: Pozdro.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 u mnie wczoraj bylo 10 stopnidzis w nocy +3, czaly czas rosniepoczekam na sloneczko i potem w trase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r+z Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 u mnie wczoraj bylo 10 stopnidzis w nocy +3, czaly czas rosniepoczekam na sloneczko i potem w traseWitam ale z Ciebie ranny ptaszek.Jak słońce pozwoli to ja przejade się może do Torunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Koledzy pomocy, wczoraj robiłem wymiany oleju i filtrów i zdarzył się wypadek. Pękł podczas dokęcania dekielek filtra oleju, gdzie mogę go kupić? Nic nie mogę znaleźć w internecie. Nie cieknie, ale boję się że jak dostanie silnik więcej pracy to może się rozsypać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r+z Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Koledzy pomocy, wczoraj robiłem wymiany oleju i filtrów i zdarzył się wypadek. Pękł podczas dokęcania dekielek filtra oleju, gdzie mogę go kupić? Nic nie mogę znaleźć w internecie. Nie cieknie, ale boję się że jak dostanie silnik więcej pracy to może się rozsypać."Ale kotlet" Popytam się znajomków ale to dopiero w poniedziałek bo w niedziele to każdy u rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 r+z czekam z nicierpliwością. :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 kaka straszne, dlaczego pekl??za mocno dokreciles czy spadl na glebe? wiem, ze jak dokrecasz dekielek od filtra to z czuciem trzeba zeby nie przekrecic gwintu. r+z ja dzis do koronowa uderzetam jest podobno niezla knajpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 kaka straszne, dlaczego pekl??za mocno dokreciles czy spadl na glebe? włożyłem nową uszczelkę pod dekiel i ...chyba była za gruba :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 włożyłem nową uszczelkę pod dekiel i ...chyba była za gruba :lalag:Ale masz pecha...tez popytam,ale dopiero w poniedziałek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r+z Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 włożyłem nową uszczelkę pod dekiel i ...chyba była za gruba :wink:U mnie uszczelka od nowego filtra nie pasowała to skręciłem na starej. Denerwowało mnie to bo zaczeła brać mi olej, ale teraz widze że lepiej na tym wyszedłem.Problem będzie jak teraz kupie nowy filtr i znów nie będzie pasować. (Bo starej to 3ci raz nie użyje) r+z ja dzis do koronowa uderzetam jest podobno niezla knajpaJak na dzisiejszą pogode to dla mnie to Koronowo za daleko. Może w przyszłym tygodniu spotkamy się w tym Toruniu. :wink: widzieliscie film ghost riger?? polecam mi sie podobal :wink: Widziałem. Wiele w nim wstawek komputerowych ale ogulnie :wink: .Podobał mi się tekst: "Posiadł moją duszę, ale nie mojego ducha"Po obejżeniu stwierdziłem że muszę kupić sobie 148 oczek łańcucha polowego :lalag: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 bedzie nas pare jednosladowwiec nie wiem czy inni beda torun reflektowacale pogadam, jak co mam twoj nr tel jak juz trzeci raz wymienilem olej w mojej virazce i caly czas zakladam ten sam gumowy oring Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi