Beti Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zastanawiam sie czy teraz brac...ale co tam...mialam w tym swoj wklad :biggrin: :biggrin: :biggrin:Ja biore 2 SZTUKI :biggrin: Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Ja... ja... wybierz mnie :notworthy: Virazke mam dopiero pare tygodni, ale juz zakochany :notworthy: 2 sztuki bym poprosi. Pozdrowienia z pochmurnego Szczecina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Hejka.Zastanawiam sie czy teraz brac...ale co tam...mialam w tym swoj wklad :banghead: :banghead: :evil:Ze niby co? Sprzedajesz Virazke i naszywki nie chcesz? Nie moze byc :notworthy: Moja tez niedlugo idzie w swiat :notworthy: Ale juz wybralem nastepce: marzy mi sie Yamaha XV1600 Wild Star :notworthy: choc mozliwe ze po drodze bedzie jeszcze cos tanszego (moze jakis fajny Drag Star 1100) :biggrin: PozdrowkaKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 no EKSCESS spisuj wszystkich i zamawiaj naszywki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 dobra...troche sie nazbieralo wiec moze nie bedzie problemów...jak potwierdze ceny to podam numer konta, odbior wysylkowo albo osobiscie we wroclawiu.moze jeszcze sie ktos dopisze?:) aha,, dopisujac sie powielajcie stara liste i dopisujcuie siebie. zeby zawsze ostatnia lista byla aktualna.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 SPEC LISTA "NASZYWKA": AKTUALIZACJA KONIK 2 szt.EKSCESS 2 szt.QDŁATY2004 2 szt.KAKA 3 szt.BETI 2 szt.BARTIC 2 szt.CEZSEK 2 SZT.BOLO 2 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobi Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 wrócę do tematu :( ojej silnikowy :) większość z was wcześnij pisało że lejecie 20w40 i tak właśnie podaje też producent Yamahaprzeszukałem net i 20w40 występuje tylko w mineralu :clap: czy jest półsyntetyk 20w40 :clap: może jednak mineralny??? :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 drobi. większość leje 10w40. i tutaj możesz mieć minerała i półsyntetyka np. bel-raya. jednak teraz zaczyna się jesień, a po niej zima (jak to bywa) i ja będę niedługo zmieniał na temp. niżej. może na 5w20?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 20w40 widziałem tylko w mineralu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 mała uwaga!!Uwazajcie we wroclawiu na skrzyzowaniu paprotnej z żmigrodzką!! Jest w cholere piachu na asfalcie.w dzien pewnie da sie zauważyć ale w nocy jest ciemno jak w dupie bo skrzyzowanie jest prawie nie oswietlone. Wczoraj wywinąłem tam takiego pokazowego szlifa że hej :) Stryczek dla drogowców i ZDiK !! jełopy ostatnie.........to bylo tak ku przestrodze:)a propo naszywki to dzis otworze oficjalny temat, odrębny od tego. Na wpisy i wplaty bede czekal do konca przyszlego tygodnia i lecimy z tym koksem. pozdro ->bartic: sprzedajesz maszyne? a na co zamieniasz jesli mozna wiedziec?:clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 hehe, eksces, nie wiem, nie wiem, tysiąc planów, a mało pieniędzy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 gdzie zalozyleś ten temat o naszywce??pozdro i wspólczuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Hejka.Jak znam zycie to nie doczekam sie naszywki (szczegolnie ze w czw 21.9 wylatuje do Anglii). Jakby co to wezcie dla mnie 2 i powiadomcie ze sa do odbioru (i tu Danielek prosba do Ciebie :D bedziesz dokonywal przesylki zagranicznej :flesje:). PozdrowkaKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 sprawa wyglada tak.. ze musialem zmienic hafciarnie bo mnie ta poprzednia wydymałą:D stwierdzili jak do nich zadzwonilem ze maja duzo wieksze zlecenia i moje jest dla nich nie rentowne. ale mam juz następce. w poniedzialek bedzie wszystko dograne. sory ze tak to sie teraz przeciaga ale to juz nie z mojej winy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Eksces,czy mozesz dopisac jeszcze dwie naszywki...Ty chyba brałeś ode mnie boczki,pozdrawiam, jak sie jeździ,pasują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi