qdlaty2004 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 cześć myślę, że na allegrosie lub poczekaj na bazar w łodzi, który będzie na początku września, bo jakieś kurcze customowe z katalogów będą drogie.w łodzi mieli na bajzlu fane lustereczka ale nie wiem w jakiej cenie, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 heja ludziska witam po malej przerwie:) po uwzglednieniu waszych uwag wypocilem cos takiego is zczerze mam nadzieje ze jest to wersja ostateczna bo nie wiem kiedy znowu znajde czas zeby do tego usiąść. takze prosze o komentarze i ewentualna liste chetnych na taka naszywke. na dniach bede mial ceny to sie porowna z tym co ma KaKa. pozdrowienia i zapomnialem o linku:)http://eksces.freehost.pl/virago%20b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam jestem tu nowy i chcialbym powitac wszystkich na tym forum. Mam takie pytanko jestem mlody i chce kupic swoj pierwszy motor wczesniej mialem takie motorki itp. Mam okazje kupic Yamahe Virago 535 z niemiec to jest sprawdzony, bo to jest od znajomego mojego wujka oni sie bardzo dobrze znaja... sprzet tylko uszkodzony ma uszkodzone łożysko na wale... i nie wiem ile taka naprawa moze kosztowac u dobrego mechanika... ? Motor mam okazje kupic bardzo tanio bo az za 400 euro. Prosze doradzcie mi ... Tak na marginesie te forum co ma z data... mam 18 lat a pokazuje ze mam 13 :icon_rolleyes: Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez kusztyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 moim zdaniem kupuj i sie nie zastanawiaj, wał uzywany mozna za pare stowek dostać, a łożysko to kwestia jeszcze niższych kosztów. A propo naszywki to mysle ze zaloze świezy temat jak bede mial ceny i tam sie zrobi oficjalna liste. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) A jest ktos moze ze slaska? I zna tam dobrego mechanika ? Zeby mi lozysko wymienil ? Dzwonilem do seriwsu yamaha to powiedzieli ze wymiana z robocizna kolo 1500zl he! A dzwonilem do takiego goscia co sie tym zajmuje to powiedzial ze z oszczelkami ze wszystkim kolo 1000 zl. Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez kusztyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 NO naszywka powraca i bardzo dobrze, mi się podoba i wchodzę w to, ostateczna wersja jest OK i nic bym nie zmieniał. pozdrawiam i czekam na to ile dolców trzeba wysypać, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 No naszywka rewelacja, teraz to mi sie bardzo podoba :evil::DTo czekamy teraz na ceny :( Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 a może trzasnąć jeszcze znaczki takie same hmmm? jak szaleć to na maksa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 w sensie takie metalowe jak zlotowe?:(moze najpierw zobaczymy ile osob kupi naszywki, jaka bedzie organizacja, jak cos zawsze mozna bedzie zrobic - ale znaczek lepszy bylby okragly wiec pewnie trzeba by przemodelowac wzor.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 ja tam bym zostawił kształt taki sam jak naszywka, ale ogół zadecyduje.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek00 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Prawdopodobnie na wiosnę kupię sobie virago 535 a teraz mam pytanie: co to jest na samym dole pomiędzy silnikiem a tylnym kołem? (coś podobnego do zbiornika) Co do naszywki to wydaje mi się że ta dziewczyna powinna ręką opierać się o literę R bo tyłek i stopę ma bezpośrednio na literach a ręka tak wisi nad literą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Prawdopodobnie na wiosnę kupię sobie virago 535 a teraz mam pytanie: co to jest na samym dole pomiędzy silnikiem a tylnym kołem? (coś podobnego do zbiornika)To na samym dole to puszka od wydechu. Jak będziesz gdzieś miał możliwość to przyjrzyj się dokładnie - z wydechów rury wchodzą w tą puszkę po czym dopiero z niej wchodzą w te "cygara" :( A wygląd zewnętrzny mówi coś innego :evil: Podobnie jest filterm powietrza czy ze zbiornikiem paliwa. Ogólnie 535 to moto składające się właśnie z takich atrap. Ale złego słowa nie powiem i polecam to moto. Jest niezniszczalne i prowadzi się jak taczka - jedzie samo i ważne by mu w tym nie przeszkadzać :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 mam takie pytanko do Was czy jak jezdzicie to tylne koło robi się ciepłe, bo u mnie tak jest, i zaczynam się zastanawiać czy tak ma być, czy czeka mnie wymiana łożyska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 witam..mam odpowiedz z jednej firmy:17zl za naszywke - przygotowanie wliczone juz w cene.mozna bedzie dorabiac w przyszlosci ale minimum 18szt.czekam jeszcze na inne oferty takze moze sie uda taniej chociaz mysle ze nie jest źle.no i mam nadzieje ze zbierze sie te 20 osób.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 ja jestem za, dane adresowe mogę Ci wysłać na PW jak już będzie gotowe do wysłania, teraz wyjeżdżam na 2 tyg. więc po powrocie się odezwę. nara nie będzie tak źle już brakuje tylko 18 hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi