Dymsha Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) dobra, łapcie szybką impresje na temathttp://eksces.freehost.pl/virowka.jpg cos sie tam jeszcze wstawi i podpicuje:) dajcie znac czy wolicie kolorowe czy dwutonowe projekty. bo to inaczej trza podejsc do rzeczy:)Podoba mi się, pracuj dalej :flesje: . Edytowane 5 Czerwca 2006 przez Dymsha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 no nie musimy wciskac angielskich.. ale jak sie da "jeździec" to bedzie dopiero glupio:D heheh. w takim razie czekamy na opinie innych i sie zadecyduje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekb Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Masz rację Karol co do tego "Ridera". Ja bym jeszcze zlikwidował ten zawijas w górę do "g" i ten na dole pod "o". Tło mogłoby być buraczkowe, a napis złoty. I bez żadnych panienek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Ja jestem za...pomysl fajny. Jak widac osoby zdolne sa, to napewno cos wymysla. Ja niestety smykalki nie mam do takich rzeczy. Tylko mam jedno zastrzezenie...ta panienaka...nie wiem...jakos mi nie pasuje ;/ Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) I bez żadnych panienek.Tylko mam jedno zastrzezenie...ta panienaka...nie wiem...jakos mi nie pasuje ;/Nie no ludki... jak to bez panienek? To se ne da :eek: To ze Beti marudzi to jeszcze zrozumiem (choc to pozytywnie zakrecona osobka) ale Radziu zeby i ty... Chyba dawno nie rozmawialismy i dziwne mysli przychodza Ci do glowy :flesje: No dobra przekonaliscie mnie... na bak sobie wiec musze taka wykombinowac :flesje: PozdroKonik Edytowane 5 Czerwca 2006 przez Konik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 nie no, bez tych dzyndzli eksces :flesje: jakieś takie... a może tak elipsa przechodziłaby w ogień? tak jak się kończy napis... co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Witam.Cieszę się, że pomysł ma swoich zwolenników. Moje propozycje to: 1.zamiast Rider może Polska(taki mały odnośnik narodowy)2.napis w dwu kolorach biało-czerwonych na czarnym tle ze srebrną obwódką3.raczej bez panny, ale nie jestem nieugięty :flesje: czekam na gotowca(wzór) i popycham sprawę dalej :flesje: KaKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 1.zamiast Rider może Polska(taki mały odnośnik narodowy)2.napis w dwu kolorach biało-czerwonych na czarnym tle ze srebrną obwódkąJestem bardzo na TAK :biggrin: W takiej sytuacji jestem w stanie zgodzic sie nawet na Poland zamiast Polska :biggrin:3.raczej bez panny, ale nie jestem nieugięty :flesje:I to mi sie podoba :buttrock: Pomysl Bartica z elipsa w ogniu tez calkiem calkiem ale jak ma byt patriotycznie (co mi sie podoba) to moze juz bez plomieni :flesje: PozdroKonik czekam na gotowca(wzór) i popycham sprawę dalejO wlasnie... byle szybciej. Niedlugo wyjezdzam do UK i bylbym bardzo proud noszac taka naszywke na skorze :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 tzn nie tyle płomień, co ta obwódka na końcu zmieniałaby się w kształt płomieni. np. 2 na jedną stronę. ona ciągle może być srebrna, a napisy kolorowe. i koniecznie 'poland' zamiast 'polska'... chociaż wolałbym 'europe'... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 dzyndzli sie uczepili kurka wodna!! :D niech bedzie:) postram sie cos przygotowac na dniach zbierając wasze pomysly. o plomieniach tez myslalem ale nie jestem pewien jak to wyjdzie, zobaczymy. konik -> jak sie nie wyrobimy przed twoim wyjazdem do UK to ci na wyspy wyslemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 konik -> jak sie nie wyrobimy przed twoim wyjazdem do UK to ci na wyspy wyslemy:)No kurka licze na was chlopaki! trzeba sie jakos u angoli prezentowac... Wiekszosc z mlodych nawet nie wie gdzie Polska lezy ale co starsi bo bardzo mili ludzie i milo naszych rodakow wspominaja :D PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 hej virago riderzy :buttrock: oblookajcie to:http://img95.imageshack.us/img95/5111/viragologo7fc.jpg projekt otwarty na zmiany. wybaczcie mi te krzywe beziera, ale corel mi nie bliski, a illustratora akurat nie mam... pozdrawiam i czekam na feedback Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 bartic -> czyzbys byl leworeczny?:buttrock::Dpomysl calkiem przyjemny, tylko nad proporcjami trzeba popracowac i linią tych krzywych:) nie bawcie sie w zadne corele czy photoshopy od poczatku projektowania bo to nie rozwija! kartka i ołówek to jest jedyne narzedzie ktore tworzy. na kompie to koncowy projekt dopiero mozna wykonac.pozdrawiam wersja konikowa :biggrin: :http://eksces.freehost.pl/viragopanna.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) haha, jestem leworęczny :buttrock:a projekt jest na kartce i tam wygląda lepiej :biggrin: próbowałem ufinalnić właśnie. twój pomysł też jest fajny, tylko właśnie jest duża różnica często pomiędzy tym co na kartce, a tym co na końcu. oczywiście to co pokazałem to też jakby pomysł. tam trzeba jeszcze popracować :biggrin:pozdrawiam Edytowane 9 Czerwca 2006 przez bartic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 widac ze jestes leworeczny bo m.in. narysowales plomienie w lewo:D dletogo trzebaby twojemu projektowi zapodać mirrora:D bo wiekszosc ludzi jest praworeczna i czuja inaczej kompozycje (w sensie nie inaczej tylko dokladnie na odwrót :buttrock:) niestey, leworeczni artysci ucza sie praworecznych zasad:)moze jeszcze dzis wrzuce swoja wersje plomienistą jak juz kiedys obiecalem... pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi