kaka Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 witam i czekam, ale chyba odwlecze się na długie zimowe wieczory(oby zima nigdy nie przyszła)temat naszywki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 ja moge zamowic naszywki juz zaraz ale narazie nie ma zbytnio chetnych, uzbierało nam sie ile? jakies 8 sztuk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 myślę, że trzeba zrobić listę ja zamawiam 2 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 no ja tez wezme 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 eksces a poprawiłeś projekt jak cię ludzie ładnie prosili? bo przecież można się pobawić w wykończenie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobi Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 mam pytanko dla zavirowanych forumowiczów jak zachowuje się Virażka na trasie z plecakiem waga ogólna 120kg :biggrin: przyspieszenie , redukcja, odjazd :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) Drobi:Nie tak tragicznie ale zaczyna sie robic mulowata :biggrin: Reszta + Panna Naszywka:No hejta. Kurka bedzie ta naszywka czy nie... Bo ja w PL jestem od 7.9 do 21.9 i chce miec naszywke. A nawet dwie :biggrin: Tylko zeby ladna byla :biggrin: Pozdrowka wszystkimKonik Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez Konik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 a to co jest teraz to Ci sie nie podoba ????piszcie co ma tam być zmienione bo tak to faktycznie na przyszły sezon to zrobimy.napiszcie też kto i ile naszywek zamawia, pozddro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDY Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Jeśli plecak jest zdyscyplinowany i nie wierci się, to ujdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 EKSCESS myślę, że trzeba zrobić oficjalna listę kto pisze się na naszywki i koniec zamawiamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 witamjestem za wersją jakąkolwiek, ponawiam chęć zakupu 3(słownie trzech ) sztuk. pozdro KaKa mam pytanko dla zavirowanych forumowiczów jak zachowuje się Virażka na trasie z plecakiem waga ogólna 120kg Drobi, jeżdżę dużo z córką moje 95 + jej 50 i 130/140 ciągnie i z wyprzedzanien niet problema, ale mieszankę mam raczej bogatą więc się nie dławi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 SPEC LISTA "NASZYWKA": wyczytałem na naszym forum ile osób deklaruje chęć zakupu naszywki i tak: KONIK 2 szt.EKSCESS 2 szt.QDŁATY2004 2 szt.KAKA 3 szt.BETI ?BARTIC ? jeżeli się mylę to korygujcie a chetni niech się dopisują i podają ile sztuk.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobi Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 witamjestem za wersją jakąkolwiek, ponawiam chęć zakupu 3(słownie trzech ) sztuk. pozdro KaKaDrobi, jeżdżę dużo z córką moje 95 + jej 50 i 130/140 ciągnie i z wyprzedzanien niet problema, ale mieszankę mam raczej bogatą więc się nie dławi. dzięki a co do naszywek - gdzie odbiór? wysyłka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 a chetni niech się dopisują i podają ile sztuk.To ja też się piszę. Na dwie sztuki (jedna dla mojej Pani :biggrin:) Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 eh... niech już będzie :biggrin: bartic sztuk 2. jeszcze dopiszcie dangela, zapewne weźmie pozddddrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi