Dungood Opublikowano 6 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2004 Polecam ściągnięcie filmiku który umieściłem w przyklejonym temacie. Waży 21MB ale naprawdę warto!http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...=12656&start=85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 6 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2004 Rzeczywiście filmik suuuper...Ta pogoda, kręte drogi, podobnie jak u mnie w Bieszczadach :D Też już bym tak chciał :) Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 6 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2004 Filmik full wypas ,pod Sandomierzem tez jest pare takich dróg(nazywanych żartobliwie przez okolicznych raidersów Sandomierskimi Bieszczadami :D ) tylko ,że niestety duuużo weższe drogi (ok jednego pasa na filmie to całosc na tamtej drodze ) co niestety nie pozwala na spokojne wyluzowanie sie i połykanie nastepnych zakretów bo niewiadomo czy akurat nie napotkamy kogos na swej drodze ,wiem z własnego przeżycia wypadła mi babka poldkiem całą szerokoscią drogi i mały szlif :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuroSiedlce Opublikowano 6 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2004 Super filmiki a gdzie u nas mozna tak polatac? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2004 Obejrzalem te filmiki i jestem tak podjarany ze chyba spac nie bede dzis w nocy:)A najgorsze ze przed nami cala zima:(Fajnie ze gdzies daleko za Oceanem mozna sobie teraz smigac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dungood Opublikowano 6 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2004 A co ciekawe, goście jadą na 3/4 gwizdka, parę tysięcy obrotów jeszcze mają w zapasie... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 6 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2004 spoko zajc - pompujemy oponki na maksa i walimy z moto wplaw :mrgreen: :) :D EDIT: Zima to moze nawet plozy wystarcza jak oceany zmrozi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2004 Super filmiki a gdzie u nas mozna tak polatac?U nas to mozna tak poszalec na Slowacji :mrgreen: :D W Polsce nie ma takich szybkich serpentyn a na Slowacji sa i to blisko granicy z Polska. A co do filmikow to fajne ale brakowalo mi na prostych jazdy na kole :twisted: Mam podobny filmik z gosciem jadacym na R1,laduje po takich serpentynach a co wyjscie z winkla to guma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2004 W ololicach Szklarskiej tez sa calkiem ladne drogi.Droga ze Szklaskiej do Jakuszyc naprawde daje rade.W ogole w gorach czasem mozna fajnie polatac.A w Czechach to juz odlot jest niesamowity!Polecam wyprawe w gory-ladnie mozna oponki pozamykac.A bedac w Kudowie codziennie smigalismy do gory droga tysiaca zakretow a potem na dol-oj ladnie nam sie klocki hamulcowe jaraly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 7 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2004 W ololicach Szklarskiej tez sa calkiem ladne drogi.Droga ze Szklaskiej do Jakuszyc naprawde daje rade.Pod warunkiem że na jezdni nie ma żwirku który Tiry narzucają kilogramami - a że jest to droga tranzytowa to jeździ ich tam sporo :twisted: i czasami jest nieciekawie z połowie winkla złapać żwirek :evil2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgodze sie z Toba-ale w porownaniu z reszta drog,pelnych dziur i beznadziejnej nawierzchni to te drogi i tak sa super.Ja zreszta bylem tam kiedy dnia poprzedniego padalo-wiec moze dzieki temu caly syf zostal zmyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quick Opublikowano 7 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2004 Film swietny... wrzucalem linka do niego jakis czas temu. Mam podobny filmik z gosciem jadacym na R1,laduje po takich serpentynach a co masz link moze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2004 masz link moze??Juz dosc dawno go sciagalem i nie pamietam skad :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi