robak Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 strzelac można tylko z silników 4T No to spoko ale czy nic mi tam nie wyżre w środku kret?? Czy jak wleje kreta do dyfuzora to czy potem moge go zakładać znów czy musze go rozpoławiać żeby powkładac wate nową itp?? chodzi mi czy niebędę miał strat potem... strat nie będzie. rób to smiało, potem tylko połóż na słoncu albo w ciepłym miejscu żeby wysechł. rozpoławiac nie ma sensu bo nic z nim w srodku sie nie stanie. najlepie pozniej wsadzic w niego waż ogrodowy i odkrecic na 2 minuty żeby dobrze wypłukało cały syf Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 strzelac można tylko z silników 4T co ty opowiadaszwska kumpla strzelala az milo ( wydech oryginal, bez bebechow w srodku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 No to spoko ale czy nic mi tam nie wyżre w środku kret?? Wyżre bród Czy jak wleje kreta do dyfuzora to czy potem moge go zakładać znów czy musze go rozpoławiać żeby powkładac wate nową itp?? Jak masz rozpoławiać to wcale się kretem nieprzejmuj... Kumpel mi powiedział że dwusówy nie strzelają -mówi że nie ta pojemność -czy to prawda?? A co ma pojemność do typu silnika? strzelac można tylko z silników 4T Z 2T również, aczkolwiek ciężko i wcale niewychodzi efektownie... Romecik zrobił "PUFFF!!!" i zdechł... Za to Hondziawka strzela pięknie :buttrock: W dzień widać tumany sadzy a w nocy fruwające iskry ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 jawa 350 na rozregulowanym zapłonie i pustych wydechach ;)w 5 minut 1 litr idzie :buttrock:a ta do tematu czysciłem palnikiem i wszystko nie wyleciało :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 Hondziawka strzela pięknie slyszalem i potwierdzam :buttrock: uszy mnie bolaly jeszcze kilka minut Z 2T również, aczkolwiek ciężko i wcale niewychodzi efektownie... moj mbx tez nie daje rady, ale jak juz pisalem wska dawala prawie jak twoja cb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 Więc z tego co wy piszecie to spokojnie moge kreta wlewać do dyfuzora a potem moge go zakładać do motorku bez przepaławiania go?? bo boje sie żeby nic mi nie wyżarło tego czego nie trzeba!! Pozdro @LL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 Zaniem założysz przepłucz wodą dokładnie. Bo jak chcesz go rozpoławiać to po jaką cholere masz się kretem bawić? wtedy lepiej już ręcznie wydłubać i naftą czy inną benzyną umyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Właśnie w tym żecz że niechcem przepaławiać tłumika!! szkoda mi i boje sie że jak wleje kreta to coś mi wyżre i narobi szkód i będę musiał prepoławiać tłumik :( :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Nawet jak uszkodzi wate to to tylko polepszy osiagi i sprzet bedzie mial bardziej metalicznyh dzwiek jak na 2t przystalo :( . Ja czyscilem kretem dyfuzor z watą i bylo wszystko ok. Potem kolega odemnie kupil ten motocykl, rozcial wydech i wata tam caly czas siedziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 No to dzięki wam chłopaki będę prubował coś robić na jesień-zima jak z dziadkiem moto będziemy przygotowywać do zimy... Pozdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 odkopuję ;) bo mam takie pytanka: - w jakiej pozycji ułożyć dyfuzor zalany kretem z wodą? pionowo tak żeby końcówka wychodząca do tłumika była na dole, czy może poziomo tak jak się ułoży na podłodze? - zalać do pełna?- czym zatkać dyfuzor? - czy tak samo mogę zrobić z tłumikiem [MIG] (jest tam jakas ta siateczka, czy to się nie zniszczy?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 witam. najlepiej zatkac takim wielkim korkiem od wina. ja czyściłem sodą kaustyczna, ona potrafi nawet spaliś padline wiec przeczyścila tłumnieczek od komarka pieknie P.S jesli ktos z okolic płocka potrzebuje sody służe pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 No a czym zatkac, żeby kret nie zżarł, bo bedzie wtopa na całego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 najlepiej chyba wlac ropy bo ona sie dluzej pali niz benzyna, beznyna to tylko wybuchnie tak jak w moim przypadku strzelilo mi po lapach albo sie popali ale krotko a tak wogole to skad taka sode wziac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Ja bym tam nie zatykal, bo wydziela sie gaz i moze wystrzelic a jak sie wyleje to bedzie lipa bo na zewnatrz powypala i syf bedzie. A najlepiej ustawic pionowo i nazac prawie do konca jak ustawisz poziomo to tylko polowa si wyczysci dobrze a góra nie bardzo. Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi