krasnal Opublikowano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 Sporo czasu to zajęło, ale nareszcie są, fotki Berna i moje: www.rb9.prv.plNooo gadaj mi tu zaraz kto tam był w mojej koszulce ( http://164-bem-8.acn.waw.pl/img1/img111.jpg ) :?: :twisted: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 Niejaki Mr. Fylypski... ale to jest farbowany krasnal :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 foti są cały czas dorzucane, bo jakoś mi przerywa połączenie. Wrzucam też fotki z imprezki tydzień poźniej czyli z urodzin Martki i Filipskiego No to juz wrzucone wszystko i mozna ogladac. Ladne sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 17 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2005 piszcie jak sie podobaly zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 17 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2005 piszcie jak sie podobaly zdjecia Tak się podobały (szczególnie te, na których uwieczniona została Pewna Przeurocza Forumowiczka :D ), że normalnie oczopląsu dostałem od tego gapienia się jak cielę na malowane wrota. :D Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi