robak Opublikowano 6 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2004 własnie, jak to jest na innych biegach, pamiętam że kiedys miałem cos z aprillą że na 1 i 2 kręciła sie do końca a na trójce nie chciała, nie pamiętam o co wtedy chodziło ale moge poszperac w pamieci :D Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 9 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2004 witampo dlugiej nieobecnosci na forum powiem ze niektorzy mi mowia ze to mogly pojsc pierscionki...jesli to pierscienie to po zdjeciu ukl.wydechowego bedzie plula benzyna i olejem...najpierw to gaznik sprawdze ale jesli kreci na luzie to czemu na biegu nie?jesli to bylby budny gaznik to by tez na luzie nie krecila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 9 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2004 po dlugiej nieobecnosci na forum powiem ze niektorzy mi mowia ze to mogly pojsc pierscionki...A słyszysz dzwonienie masz problemy przy odpalaniu ??ale raczej to nie pierscionki bo by muła z dnia na dzień nie dostała chyba ze ci pierscien pekł :D nie daj boze bo wtedy odbije sie to na twoim portfelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 9 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2004 to sie stalo z dnia na dzien.problemow z odpalaniem niemam zadnych nawet jak dluzej postoi,ale tylko wtedy gdy aku jestdobre ;) .odpala normalnie-ssanie,krece chwilke...dodaje gazu zeby ssanie odskoczylo i jeszcze raz to powtarzam i juz sobie pracuje bez problemu(musze na gazie trzymac bo sie swieca zalewa).a stalo sie to wlasnie z dnia na dzien-dziwne :( :( :( po piatkowym odwiedzeniu knajpy 2oo pamietalem ze cos rozmawialem na temat mojej sprawy ale niestety za duzo wypilem :) :D :) :D i nic nie pamietalem.Niedziela byla spokojnym dniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 9 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2004 Wiek: 15 po piatkowym odwiedzeniu knajpy 2oo pamietalem ze cos rozmawialem na temat mojej sprawy ale niestety za duzo wypilem To w tych 2oo zamiast dowodu pokazuje sie karte motorowerową :?: 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 11 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2004 witam.to byl gaznik,wyregulowalem i idzie jak burza.bols2-raczej we wwszystkich knajpach sprzedaja napoje wyskokowe bez ogladania dowodów itp.Na 15 lat tez nie wygladam http://www.bikepics.com/pictures/229841/ 8) pzdr.norbert PS.jutro śmigam! :) :D :flesje: :flesje: ;) :( :( :( :) :D :) :( :( :( :D ;) :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Opublikowano 11 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2004 witam.to byl gaznik,wyregulowalem i idzie jak burza.bols2-raczej we wwszystkich knajpach sprzedaja napoje wyskokowe bez ogladania dowodów itp.Na 15 lat tez nie wygladam http://www.bikepics.com/pictures/229841/ 8) pzdr.norbert PS.jutro śmigam! :) :D :flesje: :flesje: ;) :( :( :( :) :D :) :( :( :( :D ;) :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock:a widzisz jednak sie nie mylilem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 13 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2004 Wiek: 15 po piatkowym odwiedzeniu knajpy 2oo pamietalem ze cos rozmawialem na temat mojej sprawy ale niestety za duzo wypilem To w tych 2oo zamiast dowodu pokazuje sie karte motorowerową :?: 8OA kto cie tam o dowód spyta? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 13 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2004 czesc.nio my z Greedo sie znamy z piątkowej imprezy,siedzielismy przy tm samym stole.A z tym piciem-ja wole wypic w ciepełku,cywylizowanym miejscu niz gdzies w krzakach :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 13 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2004 Siwy, my sie serio znamy??:) Kiedy ze mna gadales? A i jak wygladasz Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi