_KEITH_ Opublikowano 30 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 Ok, może bardziej dla mojej informacji a może zrealizuję plan.Czy może ktoś wie ile może kosztować amortyzator skrętu, jakis dobry, może ktoś ma firmowy i chce inny założyć, chce sprzedać. Interesuje mnie taki mocowany do boku ramy a nie do półki górnej. Nie wiem może to jest tak, że można założyc i tak i tak.Jak ktoś się w cenie orientuje, prsze o info lub jakies namiary. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 30 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 w larsonie byłoferta sprzedaży amortyzatorów skrętu ale nie wiem czy chodzi ci dokladnie o takie, cena to jakieś 400PLN, zapytam z ciekawości ten amor to tak na wyrost trochę i dla urozmaicenia wyglądu, czy wymaga tego bezpieczeństwo jazdy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtcross Opublikowano 30 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 Mam na sprzedanie wlasnie taki amorek z Larssona. Zdjecia są na naszej stronce w dziale ogłoszenia. Do jakiego to ma byc sprzeta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KEITH_ Opublikowano 1 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2004 Pewnie troche na wyrost, ale może i także troche dla bezpieczeństwa. W sumie tak mi przyszło to do głowy. mtcross a cene tego amorka podajesz jak z katalogu Larssona czy juz z prowizja ??Czy to z toba załatwiac interesa można czy do kogoś innego się kierować? Dzięki w sumie za odzew Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtcross Opublikowano 1 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2004 Cena podana na stronie jest juz cena do oddania. Amorek jest kumpla ale sprzedaza zajmuje sie ja bo on nie ma dostepu do netu. Amortyzator kupiony byl w zeszlym roku w larssonie i nie mial okazji ani razu byc uzywany :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KEITH_ Opublikowano 3 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2004 mtcross a czy do niego są jakies obejmy na lagi czy do ramy czy tylko sam samor??Reszte trzeba sobie dorobić we własnym zakresie czy jak ?? Tzn sie mam możliwości ale chciałbym wiedzieć jak to się montuje.dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtcross Opublikowano 3 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2004 Jest jedno mocowanie (obejma) Ktora byla fabrycznie w zestawie. A jak chcialbys kombinowac cos wiecej to pozostaje wlasna wena tworcza :) Dzis wieczorem bede mial aparat to zrobie zdjecie i podrzuce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi