Pablo2x Opublikowano 26 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2004 Myśle ze Marlew ujął wszystko idealnie - grupa musi byc dopasowana pod wzgledem prędkosci i umiejętnosci jazdy - bo biorac pod uwage ze czeka nas niezły kawał drogi czekanie na spóźnialskich nie ma sensu - chyba ze wolniejsza cześc ekipy pojedzie osobno i spotkamy sie na miejscu. Wiadomo ze nie bedziem jechac 200 w górach na zakrętach - ale tak jak powiedzial Marlew - bedziemy jechac tak szybko jak tylko sie da a jestesm pewien ze bardzo czesto da sie jechac ponad 200 km/h A na miejscu to juz tylko zabawa , zabawa i jeszcze raz zabawa czyli pjaństwo , jazda na motocyklach i zacieśnianie przyjaźni pomiedzy bratnimi krajami socjalistycznymi ( ZSRR ) Oj damy czadu :buttrock: Przejżałem linki i mi osobiscie najbardziej odpowiada hotel SEA - http://www.hotel-more.com/index_en.htm Sauna , Jacuzi , basen - rewelacja - nic tak nie ukoi skołatanych nerwów po całonocnej balandzejak wypocenie sie w saunie kąpiel w basenie a na koniec sex w jacuzi :banghead: jak sie bawidc to na całego - proponuje ten HOTEL !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 26 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2004 ...szukamy też troche więcej rozrywek więc wypośrodkujemy pewnie Słoneczny Brzeg i Achtopol i wyjdzie SozopolTylko omińcie kemping "Złota Rybka" który znajduje się przy wjeździe do Sozopolu bo jak zobaczycie tamtejsze warunki to (hmmmm... nie ma takiej ikonki z rzygami) :banghead: takiego syfu jeszcze nie widziałem 8O BLEEEE a poza tym miasteczko fajne - sporo ludzi (tłok że heeej), motorki przykuwają uwagę przechodzących turystek :mrgreen: (najlepiej tak koło północy w centrum), choćbyliśmy tam dość krótko to znalazłem niezłą imprezownię - na jakiejś małej łódce/barce zrobili bar i disco więc można było się nieźle pobujać, nie tylko od :clap: :banghead: (tylko powrót na spanie był nieciekawy :? ale dało radę - nie pomyliłem hamulca ze sprzęgłem 8) ) Kampingi to my będziemy omijać szerokim łukiem - głównie dlatego że nie będziemy mieli namiotów :lol: Przy knajpie na łódce w Sozopolu to nawet mamy z Mańkiem zdjęcie sprzed 2 lat wiec wiemy o co chodzi... 8) A poza tym dlaczego Sozopol - w przewodniku wyczytałem że pierwsza połowa sierpnia w Sozopolu to nieusający festiwal bułgarskich zespołów rockowych :buttrock: :clap: :clap: więc jak pomyślę o tych podskakujących w rytm muzyki małolatach to mi się gorąco robi w okolicy :twisted: Sorry za sprowadzanie każdego tematu do tematu d..py ale ostatnio jestem nieco zdesperowany pod tym względem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 26 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2004 Sorry za sprowadzanie każdego tematu do tematu d..py ale ostatnio jestem nieco zdesperowany pod tym względem :mrgreen: Heh he ja to jestesm zawsze zdesperowany pod tym wzgledem - cos mi sie wydaje ze naprawde to bedzi ewyprawa sulecia :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 26 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2004 Jeszcze nie wyjechaliśmy, a już widzę nas deportowanych za obrazę moralności... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 26 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2004 :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 26 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2004 Jeszcze nie wyjechaliśmy, a już widzę nas deportowanych za obrazę moralności...taaa jeszcze troche pociagniecie tak temat to zablokuja go i dadza po "łorningu" :buttrock: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 26 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2004 ......Przejżałem linki i mi osobiscie najbardziej odpowiada hotel SEA - http://www.hotel-more.com/index_en.htm Sauna , Jacuzi , basen - rewelacja - nic tak nie ukoi skołatanych nerwów po całonocnej balandzejak wypocenie sie w saunie kąpiel w basenie a na koniec sex w jacuzi :buttrock: jak sie bawidc to na całego - proponuje ten HOTEL !!!!!!!!! Do hotelu napisałem żeby podali ceny i warunki na nast. sezon... a co do reszty: zakładam że wracamy po całonocnej balandze do hotelu, wymęczeni, nawaleni, wypocimy się w saunie, wykapiemy w basenie ale przeraża mnie ten sex w jacuzzi - Pablo ja się Ciebie zaczynam bać, co będzie jak się schylę po mydło 8O , bo watpie czy obsługa hotelowa będzie na tyle uprzejma... :lol: Maniek moralność to sprawa względna- ręczę że moralność w sezonie nad morzem Czarnym zniesie nasze występki bez żadnej szkody ...chyba że trafimy na kogoś z LPRu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 26 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2004 Marlew - zgadzam sie z Twoimi założeniam ale z mała poprawka po całonocnej balandze wracamy do hotelu , wymeczeni nawaleni - ale razem z nami wracają :a) młode rosjankiB) młode przedstawicielki tubylcówc) bedziemy tak nawaleni ze nie bedziemy pamietac kto z nami wrócił ale bedzi enam sie wydawac ze sa to bardzo urocze osoby :buttrock:następnie basen i jacuzi na deser A jezeli ktos z LPR chce z nami jechac to lepiej niech sie nie przyznaje bo mu ryja obije za obraze moralności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 28 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 Tu bezpartyjny.Po powrocie zróbcie osobną galerię z koleżankami 8) PozdrawiamWyatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 30 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2004 Troche odświeżam temat... 1.Bulgarskie hotele chyba w zimie są nieczynne bo żaden mi odpowiedzi nie wysłał jeszcze :? 2. Pablo ma pomysł założenia funduszu Bułgaria 2005 i odłożenia na wyjazd a ja przez 33 lata życia odłożyłem jedynie na dropsy a resztę przepuszczam ... :lol: łącząc punkty 1 i 2 mam myśl :P Za tydzień wychodzi katalog Scanholidaya i Neckermanna "lato z dojazdem własnym 2005". I może by tak sprawdzić te oferty i pomyśleć nad rezerwacją...Co to nam daje:- jadąc mamy opłacony pobyt w miejscu w którym chcemy w standardzie który znamy - płacimy wykorzystując np zasadę Firstminute (zniżka za wcześniejszą rezerwację)-jedziemy w samym szczytowym szczycie sezonu :lol: i tylko w taki sposób jesteśmy na 100% pewni że mamy nocleg gdzie chcemy (bałbym się wysłać zaliczkę do Bułgarii nie znając hotelu)- płacimy nie całą sumę od razu tylko 20% przy rezerwacji, potem powiedzmy 2x40% co 2 miesiące.- last but not least - od razu weryfikujemy uczestników - kto się zdecyduje i zarezerwuje wiadomo że jedzie raczej na 100% Co Wy na to? Zostało dokładnie 7 miesiący :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 3 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2005 To upoluj gdzieś katalog, podaj namiary a potem zdecydujemy co i jak. Nie ma sie co szczypać... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 3 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2005 Ja jestesm za mozemy juz teraz rezerwowc jakis hotel przynajmniejkoszty rozłoża siew czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 4 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2005 Ja jestesm za mozemy juz teraz rezerwowc jakis hotel przynajmniejkoszty rozłoża siew czasie I to jest zdrowe podejście :lol: Od wczoraj na stronie neckermanna jest dostepny katalog lato 2005 z dojazdem własnym - co prawda Neckermann jest droższy od Scanholidaya i innych ale standard też lepszy...Ofkors poczekamy na inne oferty ale np. http://www.neckermann.pl/index.php?m=offer...TO&obiekt=42139 To jest niezły hotel który w szczycie kosztuje 750 pln za tydzień za osobe, w rezerwacji do końca stycznia jest 15 % rabatu więc 637 a to już nie jest źle... podejrzewam że w Scanie wyrwiemy coś za 500(aha termin 03.08-10.08 żebyśmy się nie stresowali przed i po i mieli czas na dojazd)pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość viki Opublikowano 8 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2005 A co to za samczy szowinistyczny wyjazd ? Mam nadzieję ,że znajdzie się miejsce dla jednej laseczki bo słyszałam ,że Rumuńscy faceci są bardzo otwarci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Napiszcie coś więcej bo to ,że pojedziecie 200 km/h to jest zrozumiałe ale interesuje mnie dlaczego nie uwzględniliście kobiet w swojej wyprawie czy to forum jest zakątkiem męskiej adoracji? Mam nadzieję ,że nie . :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 9 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 Podanie w trzech egzemplażach, znaczki skarbowe ( bez daty, z datą nieważne ) złożyć to u Marlewa i ... czekać na rozpatrzenie pisma :) :D.Bardziej serio to założeniem imprezy jest brak plecaczków i innych zbytecznych ciężarów. Zbycho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi