samzi Posted June 10 Share Posted June 10 Siemka mam problem Moto Triumph Daytona 600 podczas przyspieszania od 3 jak już jest w okolicy 10tys nagle wchodzi odcina max obroty Moto wyje i nie przyspiesza albo chcesz kogoś wyprzedzić redukcja pełny gaz i i znowu odcina trzeba odpuścić gaz żeby powoli przyspieszał. O co chodzi co sprawdzić co się zdupcyło ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannikiel Posted June 11 Share Posted June 11 A się sprzęgło nie ślizga...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samzi Posted June 11 Author Share Posted June 11 5 minut temu, jannikiel napisał: A się sprzęgło nie ślizga...? Też właśnie tak pomyślałem że to sprzęgło się kończy ale zdziwiło mnie to że dlaczego od dołu działa dobrze ale im większe obroty tym większa moc nie wyrabia i zaczyna się ślizgać pewnie, ujjj wie co chwilę coś zrobisz Moto wyjedziesz i zaraz wracasz bo coś innego sie rozdupcylo 🤣 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannikiel Posted June 11 Share Posted June 11 Mam podobny temat u kuzyna mej kobity w Transalpie, juz rozebrane sprzęgło, no i trza zamawiać tarcze.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts