meli1973 Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Witam . Zauważyłem wycieg rano pod motocyklem i tak naprawde nie wiem skąd, Czy może ktoś jest w stanie pomóc w zlokalizowaniu. Wyciek jest na wysokości skrzyni biegów jednak nie wiem czy to olej ze sprzęgła , skrzyni czy śilnikowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca najprawdopodobniej standard - uszczelniacz obudowy sprzęgła lub/i skrzyni przy kole pasowym u mnie w elce też pociekło i niestety czeka mnie z tym zabawa Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honda1200 Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu caeść! miałem to samo. Musisz ściągnąć sprzęgło z pasem, potem pokrywę i wymienić wszystkie uszczelki i simmerirngi jakie są, Robota przesrana i nie warta zachochodu. Road Kingg to nie jest HARLEY. Harleye skończły się na Shovlu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi