CiasnyBaniak Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września Cześć. Chcę przewieźć trzy motocykle, konkretnie fazer fz8, fz6 i ninje. Na przyczepkę wszystkie nie wejdą wiec szukam auta blaszaka który to zrobi. Czy macie jakieś doświadczenia w tym temacie ? Czy do takiego peugota boxter - największej wersji jest szansa je zmieścić ale nie jak złom- tylko bez uszkodzeń 🙂 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piasek80 Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września Wejdą do każdego busa pokroju Trafica itp w longu. Ducato, Boxery, Jumpery czy Master to jeszcze sporo zapasu zostaje. Stawiasz 2 obok siebie i trzeci po środku cofnięty. Byleby było wystarczająco mocnych uchwytów w podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września Pewny jesteś że do Trafica wejdzie? Nie wydaje mi się, natomiast te pozostałe większe dostawcze to już raczej tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piasek80 Opublikowano 6 Września Udostępnij Opublikowano 6 Września (edytowane) Szerokość: 163 cm, szerokość pomiędzy nadkolami: 125, wysokość 136 cm, długość 290 cm. Problem może być jedynie z wysokością jeżeli moto mają jakies wyższe owiewki bo nie mam pojęcia jakie to wysokie - zwłaszcza kiedy postawione na centralnej stopce. Edytowane 6 Września przez Piasek80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi