Vlaad Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 Kończy mi się tylna opona i rozglądam się za czymś sensownym. Z przodu mam założoną świerzo BT20 i w zasadzie powinienem założyć taką samą na tył. I tu kwestia ceny.... 900 PLN (w grę wchodzi TYLKO nówka). Znalazłem ofertę CONTINENTAL: Conti Force 170/60ZR17 Czy ktoś używa takich opon i jak się spisują? A może jednak zostać przy BT20? Tu link do strony:www.conti-bike.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 BT 020 jest bardzo miekka opona.Znajomy jezdzil i przy jezdzie typowo turysttycznej skonczyla mu sie po 5 tys km...Teraz zalozyl Dunlopa D220,zrobil na niej 6 tys i ledwo widac slady zuzycia!Przy tym zachowuja sie te dwie oponki bardzo podobnieJa tez mam zle zdanie o bridgestonie-mam co prawda uzywke(czyli ciezko stwierdzic jak ta opona jako nowa sie zachowuje) BT54 i jezdzi sie dobrze dopoki jest sucho,potem to katastrofa.A wczesniej mialem dunlopa d 202 i bylo super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 ja przejechalem na BT 020(komplet) ponad 8 tys. i nadal jest w bardzo dobrym stanie, mysle ze jeszcze drugie tyle zrobi, niestety przebilem ja i zmieniam jutro na Pirellki (bo promocja mniej niz 1000 za komplet):mrgreen: oczywiscie jazda nie byla "sportowa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dezerter72 Opublikowano 25 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2004 mam 190tke w ZX7R , jest ok, na zakrętach dobrze się trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 25 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2004 Vlaad, popatrz na ich stronie, może znajdziesz coś ciekawego. Są tam tez wszystkie testy w których brali pod uwagę Continentale. Można sobie porównać z innymi oponkami. http://www.conti-bike.pl Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 26 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2004 Są tam tez wszystkie testy w których brali pod uwagę Continentale. Można sobie porównać z innymi oponkami.Qrde, może ja ślepa kiszka jestem, ale jakoś tych testów nie mogę znaleźć na tej stronie :buttrock: dopisaneO! Już znalazłemChyba będą Conti, bo ceny są w miarę rozsądne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 27 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2004 jezeli ktos chce to teraz mozna kupic Pirelli Dragon Evo za 980 pln (komplet) - niestety jak jezdza to pewnie sprawdze dopiero na wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2004 jezeli ktos chce to teraz mozna kupic Pirelli Dragon Evo za 980 pln (komplet) - niestety jak jezdza to pewnie sprawdze dopiero na wiosneCzesto jezdze na tych gumach i sa rewelacyjne.Super przyczepne na suchym jak i na mokrym,poreczne,stabilne i zuzywaja sie przecietnie.Opony godne polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 30 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 jezeli ktos chce to teraz mozna kupic Pirelli Dragon Evo za 980 pln (komplet) - niestety jak jezdza to pewnie sprawdze dopiero na wiosneOfkors, że chcę, tylko daj jakiś namiar, no i jeszcze jakie rozmiary i parametry - bo jak indeks prędkości jest "T" to ja wymiękam :mrgreen: . Pirelli Drago to dobre opony. Potrzebuję 120/70ZR17 i 170/60ZR17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrjack Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 Czy ktos juz wyjezdzil na ContiForce 160/60 ZR 17 M/C 69 W TL jakas sensowna ilosc km i moze powiedziec jak sie zuzycie kształtuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 Potrzebuję 120/70ZR17 i 170/60ZR17 nie wiem czy Ci odpowiadaja kapcie np. nowe D220 tyle' date=' że 2002 czyli teoretycznie 2,5 letnia guma :P bo :arrow: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7961799738&rd=1 -gostek sprzedawał juz kilkanaście takich kompletów i regularnie kończy się aukcja na około 100 Euro 8) + 20 Euro wysyłka i masz kapcie w domciu :twisted: Pozdrawiam Turek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi