Seba Opublikowano 18 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2004 http://www.simnson.kozmin.pl/index.phpNA tej stronie jest dość dużo o tuningu simsona ,miłej lektury ;)Nasi starzy przyjaciele :smile2: :smile2: :smile2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 18 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2004 Wg. tej strony - a wlasciwie 4um, simak poleci tak ok. 200km/h :mrgreen: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 18 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2004 Wg. tej strony - a wlasciwie 4um, simak poleci tak ok. 200km/h :mrgreen: :lol: :lol:A jakże.... :twisted: Przecież zagościło kiedyś tutaj kilku gości od nich. Już wtedy prędkości rzędu 100 km/h były dla nich na porządku dziennym. Biorąc pod uwagę, że było to jakiś roczek temu, a teraz latają już 200, a więc się rozwijają, to za rok będą mogli ścignąć hayabusę :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacho 15 Opublikowano 18 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2004 Swiat na glowie staje Rzeczywiście to jakie kontrowersje wzbudza ten temat są straszne ale oja opińa i zdrowy rosądek że dzięki takim przerubką będze gdzieś koło 7,5 końa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_P Opublikowano 18 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2004 elo Troszeczke niewieże w te 9 kM ,i w ten zestaw za 320 -zl .Bo orginalny niemiecki cylinder kosztuje 500zl-600 więc jak masz zamiar zrobic sima tak zeby chodzil prze wile lat to zbieraj kase i kup orginalny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 2 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2004 8 kuców w simaku... czemu nie ;);):D swego czasu widziałem filmik co 2 simaki jeździły po torze ;):D aż mi gały wyszły kierowca jedego z simaków postawił swoją maszyna na jedno koło samym gazem :):D poszukam linka do tej strony i jak znajde to wrzuce ;):D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aBa Opublikowano 2 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2004 Te części to polski kicz.Pisze że RZT Power,ale niestety po dostaniu zobaczysz,że robią w jajo.Mój kumpel miał go i nadal ma i nie narzeka.Raz sie przytarł,bo koleś mu simmeringi na wale źle założył,ale tak to jest :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 2 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zawsze byłem ciekaw jak by jeździł simson S51 po maxymalnym tuningu w RTZ.Podnoszą moc do 9KM, do dosyć sporo jak na tą konstrukcję, ciekawe jaką by osiągał prędkość i jak przyspieszał. Jednak podniesienie mocy to nie wszystko nie wiadomo, jak by wytrzymywało to zawieszenie i czy hamulce wystarczyły by. Wprawdzie w simsonach S70 cała konstrukcja była taka sama jak w S51, ale miały one mniejszą moc (ok. 5,6KM) niż po tuningu RTZ. Chciałbym kiedyś mieć tak przerobionego simka, pogromcę japończyków :mrgreen: , ale za tą cenę bardziej opłaca się doroślejszy i dużo mocniejszy motocykl. To prawie tak jak do malucha wsadzać silnik którego wartość kilku(nasto)krotnie przewyższa wartość całego pojazdy.... :lol: Pozdrawiam 666 post! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 2 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2004 9HP w simaku fajnie :D;) a co powiecie na 17.5HP??:);):D -------> http://www.langtuning.de/shop/komplettmot/lt105n.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 2 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2004 Powiem tyle: 1058,00 € :mrgreen: P.S. To już nie jest 50ccm :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 2 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2004 50cm3 to już nie jest ale nadal to jest simak (przynajmiej wygląda :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 2 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2004 50cm3 to już nie jest ale nadal to jest simak (przynajmiej wygląda ) i to najwieksza wada Chciałbym kiedyś mieć tak przerobionego simka, pogromcę japończyków 9KM - pogromca stockowych japonczykow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 2 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2004 Chciałbym kiedyś mieć tak przerobionego simka, pogromcę japończyków 9KM - pogromca stockowych japonczykowDobrze wiesz, że chodzi mi o 50ccm. Pogromcę dużych japończyków to wystarczy wrzucić silnik od busy do sima :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 2 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2004 Chciałbym kiedyś mieć tak przerobionego simka, pogromcę japończyków 9KM - pogromca stockowych japonczykowDobrze wiesz, że chodzi mi o 50ccm. Pogromcę dużych japończyków to wystarczy wrzucić silnik od busy do sima :) Pozdrawiam Mi tez chodzi o rowery ;) . Silnik od busa i gwizdawke na plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 4 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2004 aż mi gały wyszły kierowca jedego z simaków postawił swoją maszyna na jedno koło samym gazem Jeśli na pierwszym biegu, to nie widzę w tym nic dziwnego (nawet na seryjnym 50 ccm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi