Znafca Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Witaj szwarc, jeśli masz już dość tego motoru to chętnie go od Ciebie okazyjnie odkupię . W poniedziałek będę we Wrocławiu i mogę podjechać po niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryo Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Proszę pomocy - zerknijcie na ten temat: WIELKI PROBLEMWitaj Szwarc, a może jak tego silnika n ie reanimujesz to może warto wtawić inny , bo maszynka wygląda super i szkoda jejk pisaś na straty. Podzrawiam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Ale Szwarc się poddał i sprzedał swoją maszynkę.A szkoda. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 No, szkoda.Przewijanie alternatora to 170zl. Moj ojciec to robil w swoim Vulcanie.Na to koszt oleju (bo trzeba wylac), uszczelki i robocizna.Szwarc: za 8kzl nieskazitelnego czopka to raczej nie znajdziesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Wiem, że nie znajdę, dlatego rozważam też turystyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Bierz Seven Fifty :P. Kopa ma, chromy do pucowania sa, linia motocykla sliczna, wygodny, niezniszczanlny i niezawodny :].Moj ojciec z Vulcana wsiadl na XJR 1300, ktora jest "wieksza wersja" Seven Fifty i jest bardzo zadowolony :icon_twisted:. Ok, juz dosc tego OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocz Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Ja żonie zakupiłem Czopka za 4,5 tys co się nazywa SAVAGE,ogólnie powiem wam ,że jestem zdziwiony ,że ten motocykl tak ładnie pracuje .Rok 93 , poj 650 no i wygląd Super.!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Tak, ale to jest gabarytowo mniejsze od MZty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRON Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Witam po dłuższej nieobecności!Mam taką prośbę - szukam kogoś z VN 750 z województwa Pomorskiego (może być z okolic Elbląga). A sprawa jest taka ze muszę dorobić do naszj Kawy jedną plastikową część i niestety gościu który mi to chce zrobić na gientarce z blachy nierdzewki zrobił już mi ze 4 takie elementy i zawsze nie taki wymiar mu wyszedł. I chce na wzór takę część orginalną. Chodzi mi konkretnie o klapkę schowka za oparciem siedzenia.Za wszelkie info będę wdzięczny.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anazar Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Witam. Może nie mam VN750... a jedynie VN700A1-L .... ale pozdrawiam wszystkich :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Muszę się z Wami pożegnać - już nie jestem posiadaczem VN750a - przesiadłem się na Hondę CB750 SEVEN FIFTY - ale będę tu zaglądał. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryo Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Muszę się z Wami pożegnać - już nie jestem posiadaczem VN750a - przesiadłem się na Hondę CB750 SEVEN FIFTY - ale będę tu zaglądał. Powodzenia.Witaj Szwarc- znam Twoją historię od początku, trudno moto poległo. Myślę ,że nowe sprzęcicho będzie chodziło nienagannie.Maja VN750A narazie sprawuje się super . Powodzenia . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ledzmar Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Opowiedz coś więcej Szwarc o Twojej nowej maszynie. Może jakieś zdjęcia. Mnie osobiście SevenFifty też przypada do gustu. I podobnie po tym sezonie chyba bede chciał się przesiąść na coś podobnego, szosowo turystycznego, może INAZUMA.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 (edytowane) Cóż Ci mogę powiedzieć - jeszcze nie mam doświadczenia - zrobiłem dopiero jakieś 130 km. Zdjądka wystawię jak go porobię tak jak ja go widzę w przyszłości. Motor o innym charakterze - NAKED - fajny agresywny wygląd, czarny silnik, rama felgi - duże cztery rury z cylindrów - coś w moim typie - taki dzik - motor z pewnością ma charakter - ja mam jeszcze tuningowany wydech - jeden tłumik na 4 cylindry - może i w oryginale wygląda lepiej ale ten jest za to z nierdzewki i fajnie ryczy na wysokich obrotach, poza tym jeden tłumik jest wygodniejszy dla pasażera i dla mnie przy wpychaniu go do garażu. Co do jazdy - pozycja wygodna - lekko pochylona, pasażer za to w Vulcanie (na siedzeniu) miał wygodniej - kierowca - hmm ciężko ocenić - porównywalnie, przyspieszenie świetne, prowadzi się też fajnie - śmigałem dzisiaj z kuzynem na Yamaha Diversion XJ 900 - co prawda nie ścigaliśmy się ale wydaje mi się, że mój przyspieszenie do 100 ma lepsze później podczas jazdy dostaje w dupę ale też nie tak mocno spokojnie może konkurować. Cisnąłem już dzisiaj 180 km/h (oczywiście po pięknej prostej drodze bez wiatru i ruchu) i powiem ci silnik wył ale było całkiem przyjemnie. Hamulce - tył ma słabszy - przód - świetny - na tyle jest jedna tarcza na przodzie 2. Minusy jakie zauważyłem - to te cholerne robale - bez szybki tłuką jak porąbane - trzeba będzie założyć - co prawda troszkę to go oszpeci ale cóż. Za mało chromu do polerowania. Więcej napiszę jak pośmigam - pamiętaj to są wrażenia z moich początków. Poczytaj jak mi doradzali http://forum.motocyklistow.pl/index.php?act=ST&f=29&t=96702 Edytowane 11 Maja 2008 przez szwarc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hacker82 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Witam wszystkich motocyklistów na tym forum, od środy miałem zaszczyt stać się posiadaczem pięknego motocykla, a tym samym poszerzyć grono posiadaczy modelu kawasaki vn 750. Jest to mój pierwszy motor i nie mam zielonego pojęcia co gdzie w nim się znajduje, tak więc w razie jakich kolwiek problemów z moim vulcanem licze na Waszą pomoc, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi