DRACO Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 No jednym slowem TRAGEDIA :buttrock: toc to w niewielkim stopniu przypomina dobry motocykl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 No jednym slowem TRAGEDIA :icon_question: toc to w niewielkim stopniu przypomina dobry motocykl Masakra,niewsiadłbym,żenada........... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 hmmm = pewnie jakiś niemiec go tuningowałalbo polak poskładał po dzwonku - jezeli facet sprzeda go za małą kasę to mozna błotniki za 500-800 zeta dorobic - kanapa 400 (solo) no i wydechy (jakby co to mam jeszcze orginały od mojego) i lakierowanie + trochę śrubek i stoi piękny drifter 1500 pozdrawiamklaus P.S. - warto zapytać by faceta ile chce za to cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 hallo haloo wszystcy właściciele vn 1500 - ile oleju wchodzi do nirgo - chodzi mi o fabryczne zaleceniepozdrawiamklaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Witam. Sorki że tu pisze ten post ale w giełdzie mało widoczny moze być. Sprzedałem Vulcana 750. Zostało mi po nim - nowy akumulator, moduł zpłonowy. Jeśli jest ktoś chętny pisac dzwonić i proponować ceny. Fajny motocykl był :banghead: tylko sie spsuł silnik... :banghead: Tel.0888-490-059 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 hallo haloo wszystcy właściciele vn 1500 - ile oleju wchodzi do nirgo - chodzi mi o fabryczne zaleceniepozdrawiamklaus Witaj,to tak jeśli wymieniasz filtr oleju to wchodzi 2,7L.Jeśli nie wymieniasz to 2,5L.Ogólnie całkowicie wchodzi 3,5L,ale lepiej tyle nie wlewać -grozi uszkodzeniem :icon_biggrin: itd.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 a o jakie uszkodzenie chodzi ?bo mi mechanik w serwisie zalal do pelna i powiedzial ze jak jest do pelna to bedzie glosniejsza skrzynia ale bedzie lepiej chronicwiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 a o jakie uszkodzenie chodzi ?bo mi mechanik w serwisie zalal do pelna i powiedzial ze jak jest do pelna to bedzie glosniejsza skrzynia ale bedzie lepiej chronicwiec? Wiem że lepiej nie przeginać z ilością.Fakt że mój Vn-15se nie jest młody :biggrin: i bierze tego oleju galancie,to wole go nie zalewać na maksa.Lepiej nie przesadzać bo mogą pójść uszczelniacze jak dostanie konkretnie w obroty szczególnie latem jak jest upał :biggrin: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Ej -VN'owcy gdzie jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Ej -VN'owcy gdzie jesteście? tutaj :crossy: gdzie serwisujesz Kawę? a przy okazji - szukam serwisówki do vn 1500 94'pozdroHARY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Witaj Hary.Kawe serwisuje w Liberty Motors,jest tam gościu który kuma o co chodzi w VN'ach.Nie serwisuje w serwisie Kawasaki bo jakoś ci panowie nie zabardzo....,może sie myle,to moja sugestia tylko.Serwisówke posiadam w języku ang. to jak by co daj znać to Ci prześle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 nooooooooo Panowie,co się dzieje z Wami (Nami) VN - owcami - nikt nic nie może napisać? skandal !!! :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 NO to tez sie dolacze. W zeslzym roku kupilem VN800 classic. Jak sie naucze wstawiac fotki to pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRON Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Witam!Chyba wszyscy posiadacze VN-ów zapadli w sen zimowy. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hil Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Witam Wszystkich! Temat jakiegoś małego chociaż spotkania dla vn-owców umarł w 2006-ym, może w tym roku się uda? Nadal jestem za najprostszą formą na początek, czyli spotkanie gdzieś przed zlotem i wspólny udział, lub przejażdżka po jakiejś ciekawej okolicy? Pozdrawiam Hil Cytuj Tak sobie troszeczkę jeździmy: http://motowyjazdy.ubf.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi