wilkoooo Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Mam kilka manuali doXVZ1300,YZF6, XVS1100L i LC,YZ426 i inne oraz prawie do wszystkich modeli katalogi części drukowane. Jeżeli ktoś jest zainteresowany ?Piotr masz moze serwisowke do yamaha yz125 93rok??? moj adres jak bys cos znalazl [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Piotr masz moze serwisowke do yamaha yz125 93rok??? moj adres jak bys cos znalazl [email protected]niestety nie mam Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DnieprRider Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Masz może Piotrze książkę, rysunki części czy jakieś inne dane do Yamaha XTZ 660 Tenere (1991r, ale mogą być dane do późniejszego rocznika).To moto mojego Brata i jego adres podaję:[email protected] Z góry dzięki, za fatygę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Masz może Piotrze książkę, rysunki części czy jakieś inne dane do Yamaha XTZ 660 Tenere (1991r, ale mogą być dane do późniejszego rocznika).To moto mojego Brata i jego adres podaję:[email protected] Z góry dzięki, za fatygę. http://www.repairmanualclub.com/index.php?dlid=682Trzeba się zarejestrować za darmo-i już...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiomaniak Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Witaj Piotrze,jao zupełny świeżak na tym forum (jak i w motocyklowym światku) pragnę zapytać, czy wiesz gdzie można znaleźć dokumentację techniczną do Yamahy XS400 DOHC 12E (rocznik 1989).Kupiłem to cudeńko we Włoszech i tam też jeździła przez 1,5 roku bez jakichkolwiek problemów. Ostatnio przeniosłem się do Polski i po trzech miesiącach garażowania XS-ka straciła na mocy, ledwo ją odpaliłem, a w pewnym momencie (po zgaszeniu silnika) pół osiedla słyszało "strzał w dudę" :biggrin: Za kilka dni znów jadę do Mediolanu i będę chciał zobaczyć co się dzieje z XS-ką. Pozdrawiam i życzę miłego dnia,Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Witaj Piotrze,jao zupełny świeżak na tym forum (jak i w motocyklowym światku) pragnę zapytać, czy wiesz gdzie można znaleźć dokumentację techniczną do Yamahy XS400 DOHC 12E (rocznik 1989).Kupiłem to cudeńko we Włoszech i tam też jeździła przez 1,5 roku bez jakichkolwiek problemów. Ostatnio przeniosłem się do Polski i po trzech miesiącach garażowania XS-ka straciła na mocy, ledwo ją odpaliłem, a w pewnym momencie (po zgaszeniu silnika) pół osiedla słyszało "strzał w dudę" :biggrin: Za kilka dni znów jadę do Mediolanu i będę chciał zobaczyć co się dzieje z XS-ką. Pozdrawiam i życzę miłego dnia,Tomek. http://www.megaupload.com/pl/?d=GINHJEHJ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Witaj Piotrze,jao zupełny świeżak na tym forum (jak i w motocyklowym światku) pragnę zapytać, czy wiesz gdzie można znaleźć dokumentację techniczną do Yamahy XS400 DOHC 12E (rocznik 1989).Kupiłem to cudeńko we Włoszech i tam też jeździła przez 1,5 roku bez jakichkolwiek problemów. Ostatnio przeniosłem się do Polski i po trzech miesiącach garażowania XS-ka straciła na mocy, ledwo ją odpaliłem, a w pewnym momencie (po zgaszeniu silnika) pół osiedla słyszało "strzał w dudę" :biggrin: Za kilka dni znów jadę do Mediolanu i będę chciał zobaczyć co się dzieje z XS-ką. Pozdrawiam i życzę miłego dnia,Tomek. Niestety materiałów żadnych nie mam ale jeżeli jest w kraju to mogę ją naprawić bo znam ten model Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiomaniak Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Sęk w tym, że ja w kraju jestem a Yamaha stoi w Mediolańskim garażu.Za kilka miesięcy znów będę we Włoszech, ale tamtejszym mechanikom nie oddałbym pod opiekę tej maszyny.Chętnie skożystam z Twojej pomocy w naprawie XS-ki, ale to dopiero za kilka miesięcy. (może po wakacjach)Podpowiedz mi Piotrze, czy Sosnowiec w którym stacjonujesz, to ten między Katowicami a Dąbrową Górniczą? Pozdrawiam,T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek174 Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 to może i ja poproszę do TDM 900 2004rz góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
str_18 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 do yz 426f 2003 dla kumpla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padre1 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 (edytowane) Po pierwsze witam serdeczne wszystkich (jako nowy). Po drugie - właśnie kupiłem XJ900 Diversion (4KM) rok 1996 i poszukuję do niej instrukcji obsługi. Pozdrawiam :) Padre e-mail - [email protected] Edytowane 24 Lutego 2009 przez padre1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Po pierwsze witam serdeczne wszystkich (jako nowy). Po drugie - właśnie kupiłem XJ900 Diversion (4KM) rok 1996 i poszukuję do niej instrukcji obsługi. Pozdrawiam :) Padre e-mail - [email protected] http://www.4shared.com/dir/1570443/a2eb50f6/sharing.html Sporo jest na necie do twojego modelu-trzeba tylko poszukac...... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padre1 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 http://www.4shared.com/dir/1570443/a2eb50f6/sharing.html Sporo jest na necie do twojego modelu-trzeba tylko poszukac...... Pozdrawiam Dzięki za odpowiedź :smile: , tylko że.... Być może i jest sporo do tego modelu ale nie znalazłem tego czego szukałem. Inaczej bym głowy nie zawracał. Widać wprawy nie posiadam. Nb. pod podanym przez Ciebie adresem też nie dostrzegam instrukcji obsługi do tego modelu, bo nie szukam serwisówki, tylko "owners manual" a z tym chyba paradoksalnie trudniej. W każdym razie ja nie potrafię, więc prośba jest aktualna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_999 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Witam. Mam prośbę. Gdyby ktoś miał serwisówkę do TDR 125 z 97r :crossy: to byłbym bardzo wdzięczny :notworthy: Mój mail to [email protected] Można umieścić na publicznych serwerach, niech inni tez skorzystają, prawda? Mam nadzieje że znajdzie się dobry Samarytanin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 (edytowane) Witam. Mam prośbę. Gdyby ktoś miał serwisówkę do TDR 125 z 97r :crossy: to byłbym bardzo wdzięczny :notworthy: Mój mail to [email protected] Można umieścić na publicznych serwerach, niech inni tez skorzystają, prawda? Mam nadzieje że znajdzie się dobry Samarytanin. :crossy: :icon_arrow: http://www.djunreal.co.uk/bikedocs/ :icon_arrow: http://rs163.rapidshare.com/files/55713336/4DL_Manual.doc Polecam-popatrzeć na to.... Forum.. Jak znasz j anglinskij-to możesz się sporo dowiedzieć... http://www.125ccsportsbikes.com/forums/ind...topic=8990&st=0 http://www.tzr125rr.co.uk/tzr125-downloads.html Pozdrawiam Edytowane 24 Kwietnia 2009 przez Grzykrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi