Grzykrzy Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Pracohocholik-mam,ale wyślę Ci to jutro bo troszkę jestem dziś nie świerzy-wiem,że tego nigdzie nie ma,bo Kumpel szukał serw, do modelu sprzed Diversiona-i nicJestem z Łodzi-a Mosue mówił,że fajnie jakbum Cię zgarnoł i przytaszczył do Niego na jakiegoś BrowcaMÓJ gg;2008903-ODEZWIJ SIĘ!!!!!!!!!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magikk17 Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Witam prosiłbym o schemat do Yamaha YZ125 (1993r) ravalekk(małpka)tlen.pl z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 http://rapidshare.de/files/36581565/J600_51J_84-92.zip.htmlYamaha XJ 600(84-92)...........(51J) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczek Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Potrzebuje serwisowke do Yamahy TW 200 lub 125. Pozdrawiam i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Do YZ mam tylko to...http://rapidshare.de/files/36616529/YAMAHA...zycho_.pdf.htmlA do TW-niestety nic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal902 Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Witam Cie Piotrze mam wielką prośbę o serwisówke do Yamahy Dt 125 LC najlepiej na maila [email protected] Zgóry dzięki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Poszukuje manuala do ttr 600 98r [email protected] :biggrin: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biynias Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Mam kilka manuali doXVZ1300,YZF6, XVS1100L i LC,YZ426 i inne oraz prawie do wszystkich modeli katalogi części drukowane. Jeżeli ktoś jest zainteresowany ? Proszę o manuala do YZ426.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gamerski Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Witam Piotrze,czy masz serwisówkę do yamaha xv1600 al z 2001 szukam wszędzie i lipa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazdzik Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Mam kilka manuali doXVZ1300,YZF6, XVS1100L i LC,YZ426 i inne oraz prawie do wszystkich modeli katalogi części drukowane. Jeżeli ktoś jest zainteresowany ? Witam...masz moze serwisowke do DT 125??? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adoado0 Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Witam,W innym temacie dalem link do schematow do Yamaha YZ 250 1999.Ale wrzuce jeszcze tu zeby kazdy mogl odnalezc:Wszystkie chyba schematy:http://rapidshare.com/files/3569901/YZ250L1.rar.htmlPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golob9 Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Mam kilka manuali doXVZ1300,YZF6, XVS1100L i LC,YZ426 i inne oraz prawie do wszystkich modeli katalogi części drukowane. Jeżeli ktoś jest zainteresowany ? witam. potrzebuje manuala do yamahy yzf 750r z 93r model 4hn. moze jest ktos kto takie cos posiada. jesli nie to moze byc tundercat lub tunderace. konkretnie chodzi mi o wartosc momentu obrotowego z jakim jest przykrecona glowica. prosze o pomoc w tej sprawie :biggrin: Mam kilka manuali doXVZ1300,YZF6, XVS1100L i LC,YZ426 i inne oraz prawie do wszystkich modeli katalogi części drukowane. Jeżeli ktoś jest zainteresowany ? witam. potrzebuje manuala do yamahy yzf 750r z 93r model 4hn. moze jest ktos kto takie cos posiada. jesli nie to moze byc tundercat lub tunderace. konkretnie chodzi mi o wartosc momentu obrotowego z jakim jest przykrecona glowica. prosze o pomoc w tej sprawie :) aha zapomnialem podac adresu [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 3 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Panowie manuale które posiadam mają po 60Mb i nie pójdą przez pocztę.Chyba że ktoś podpowie na jaki serwer można je posłać.pozdro Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biynias Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Panowie manuale które posiadam mają po 60Mb i nie pójdą przez pocztę.Chyba że ktoś podpowie na jaki serwer można je posłać.pozdroWitaj Piotrze.Nie bardzo znam sie na komputerach i serwerach więc chyba dam sobie spokój z tą serwisówką(yz 426).Zdobylem zato serwisówkę do yz 450, móglbyś mi powiedziec czy rozrząd ustawia się taksamo?Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawada Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Mam kilka manuali doXVZ1300,YZF6, XVS1100L i LC,YZ426 i inne oraz prawie do wszystkich modeli katalogi części drukowane. Jeżeli ktoś jest zainteresowany ? Witaj, widziałem, że ktoś już Cię molestował o VX 1600 - nie wiem jaki był finał ale będę bił czołem przed Tobą za pomoc. pzdr,zawada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi