Michasiek Opublikowano 13 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2004 wolkan: tobie tez wielkie dzieki za fotki artykułu ! spisaliscie sie na medal panowie, jeszcze raz dzieki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 13 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2004 Michasiek co Cie interesuje w temacie Mały Bandit? Osiagi+ spalanie czy same serwisowe sprawy? Wiem co ieco i zagramaniczych artykulów sie przeczytalo.Zajrzyj tez na strone www.umgweb.com (chyba?) i zobacz Suzuki i sobie poczytasz , jeszcze polecam www.suzukicycles.org tam jest o prawie wszystkich Suzukach od poczatku istnienia firmy..Pozdr.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michasiek Opublikowano 14 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 jannikiel dzieki! suzukicycles juz przestudiowalem, a za tą drugą wlasnie sie zabieramco do bandyty, to w sumie sie nie spieszy bo narazie jestem na etapie zbierania funduszy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 14 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 Nie ma sprawy.Teraz troche danych: Moc z silnika 53 KM-przy 11000obr., moment: 3,8 kgM-przy 9000obr..Poj. 398cm, srednica x skok-56 x 40,4Stopien sprez-11,8:1 ,zasilanie-4 x Mikuni BST 33mm, 6-biegów, Rozstaw osi-1435, wys siedzenia -750mm ,Masa bez płynów(sucha)- 170 kg, poj. zb. paliw- 16l.-w tym 3,5 l. rezerwy. Srednica teleskopow-41 mm,skok -120mm- regulacja napiecia sprez.- tyl-skok- 130mm- 7-stopniowa egulacja napiecia sprez+ 4 stopniowa tlumienia.Hamulce przod-2 x 290mm, tyl -1x 250mm .Opony przod-110/70-17 cali, tyl-150/70-17 cali.Luzy zaworowe: zawory ssace- 0,10-0,15, wydechowe-0,15-0,20- co 6000 km, wymiana oleju- co 6000 km.Osiagi zmierzone: moc spod kola- 46,1-przy 11000 obr., moment-3,3 kg.m-7500 obr.V max.-181 km/h. przyspieszenie 0-400m.- 12,91s. Srednie spalanie; 6,5 l/100 km. Masa z paliwem - 186kg.Pozdrawiam.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 Także musieli niezle namieszac w tym SM skoro napisali ze pierwsza wersja miała same zalety Off topic - same wady, zalety ma poprawiona i tak było napisane w SM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2004 Cześć, Te wypociny w ŚM 3/02 to moje.Jak chcesz wiedzieć coś więcej daj znać.Miałem B4 przez 4 lata i trochę przy nim dłubałem Pozdro, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 ja tez chcem te artykuły o bandicie :) jak je jeszcze macie pliska wyslijcie na [email protected]z góry dzieki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnny1 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Witam. Na wstępie chciałbym przeprosić za odkopanie już dość starego tematu ale planuję zakup małego Bandyty w przyszłym roku i na razie zbieram opinie, dane i informacje na jego temat i byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś mi przesłał na maila artykuł z ŚM dotyczący B4 - mail: [email protected] Już chciałem specjalnie kupować stary numer na Allegro ale może nie będzie takiej potrzeby jeśli ktoś chętny pośle parę zdjęć/skanów. Dzięki wielkie i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnny1 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Witam. Przepraszam że piszę post pod postem ale jestem pewien że wchodzą na to forum osoby mające w domu lub na komputerze artykuł ze ŚM dot. Bandita 400 więc jeszcze raz proszę o przesłanie zdjęcia lub skanu na maila [email protected] Byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi