Skocz do zawartości

Bandit 400 w ŚM

Rekomendowane odpowiedzi

Michasiek co Cie interesuje w temacie Mały Bandit? Osiagi+ spalanie czy same serwisowe sprawy? Wiem co ieco i zagramaniczych artykulów sie przeczytalo.Zajrzyj tez na strone www.umgweb.com (chyba?) i zobacz Suzuki i sobie poczytasz , jeszcze polecam www.suzukicycles.org tam jest o prawie wszystkich Suzukach od poczatku istnienia firmy..Pozdr.Janek.

Nie ma sprawy.Teraz troche danych:

Moc z silnika 53 KM-przy 11000obr., moment: 3,8 kgM-przy 9000obr..Poj. 398cm, srednica x skok-56 x 40,4

Stopien sprez-11,8:1 ,zasilanie-4 x Mikuni BST 33mm, 6-biegów, Rozstaw osi-1435, wys siedzenia -750mm ,Masa bez płynów(sucha)- 170 kg, poj. zb. paliw- 16l.-w tym 3,5 l. rezerwy.

Srednica teleskopow-41 mm,skok -120mm- regulacja napiecia sprez.- tyl-skok- 130mm- 7-stopniowa egulacja napiecia sprez+ 4 stopniowa tlumienia.Hamulce przod-2 x 290mm, tyl -1x 250mm .Opony przod-110/70-17 cali, tyl-150/70-17 cali.

Luzy zaworowe: zawory ssace- 0,10-0,15, wydechowe-0,15-0,20- co 6000 km, wymiana oleju- co 6000 km.

Osiagi zmierzone: moc spod kola- 46,1-przy 11000 obr., moment-3,3 kg.m-7500 obr.

V max.-181 km/h. przyspieszenie 0-400m.- 12,91s. Srednie spalanie; 6,5 l/100 km. Masa z paliwem - 186kg.

Pozdrawiam.Janek.

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 5 lat później...

Witam.

Na wstępie chciałbym przeprosić za odkopanie już dość starego tematu ale planuję zakup małego Bandyty w przyszłym roku i na razie zbieram opinie, dane i informacje na jego temat i byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś mi przesłał na maila artykuł z ŚM dotyczący B4 - mail: [email protected]

Już chciałem specjalnie kupować stary numer na Allegro ale może nie będzie takiej potrzeby jeśli ktoś chętny pośle parę zdjęć/skanów.

Dzięki wielkie i pozdrawiam!

Witam.

Przepraszam że piszę post pod postem ale jestem pewien że wchodzą na to forum osoby mające w domu lub na komputerze artykuł ze ŚM dot. Bandita 400 więc jeszcze raz proszę o przesłanie zdjęcia lub skanu na maila [email protected] Byłbym bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam :bigrazz: