thors Opublikowano 14 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 W dodatku w Motocyklu byl tez test 450 cm3, i tez bylo inaczej ,poplątanie z pomieszaniem i do tego inne modele i roczniki, takze chyba nie ma co porównywać w ten sposóbPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 14 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 Chodziło mi o pokazanie ze husqvarna obecnie jest, wbrew niektórym opiniom, dobrą firmą .Czytać jeszcze umiem , wiem ze nie chodziło o wybór nowej 250 a o duze enduro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 14 Listopada 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 Porównywanie motocykli 250 z dyskutowaną tu 400 ccm jest nieporozumieniem. KTM250 w wersji 4T to najgorsze nowoczesne enduro na świecie i nie ma w ogóle sensu porównywać go z jakimkolwiek innym motocyklem, a tym bardziej z tak solidną Husky, jak ta z aukcji. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 14 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 Znaczy sie że u mnie jest tak, że nie mam dostepu do cześci ani do husky ani do ktm-a jedynie do japonców lub do cz-ety. Poza tym z kasą u mnie nie tak wspaniale. Wcale nie mówie że husky są mniej znane, poprostu nie mialem takiego bliskiego kontaktu jak z ktm-em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi