zbyhu Opublikowano 10 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2004 Czolem! Miodzio!!Jak ten KTMik pieknie wybiera zawieszeniem nierownosci ;).Cud, miod i orzeszki ;). Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafgo Opublikowano 10 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2004 ja na nowy sezon kupuje małą kamerke i bede ją zakładał w roznych dziwnych miejscach - przedni zacisk' date=' tylny zacisk, kierownica itp, wiec szykujcie sie na dobry film o motocrossie ;)[/quote'] zakladam ze mowiac o małej kamerce masz na mysli cos takiego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=34235677 . jesli tak to jak bedziesz zapisywal obraz ??? bo sie wlasnie nad tym zastanawiałem i jedyne rozwiazanie jakie znalazłem to kamera cyfrowa z wejsciem analogowym A/V ale to "odrobinke" za drogo wychodzi. A jesli chodzi o filmik to jest extra. mam nadzieje ze bedzie coraz wiecej takich filmikow ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 10 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2004 zakladam ze mowiac o małej kamerce masz na mysli cos takiego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=34235677 . jesli tak to jak bedziesz zapisywal obraz ??? bo sie wlasnie nad tym zastanawiałem i jedyne rozwiazanie jakie znalazłem to kamera cyfrowa z wejsciem analogowym A/V ale to "odrobinke" za drogo wychodzi. no sam sobie odpowiedziales na pytanie ;)tylko ze ja tą kamerkę podłącze do kamery vhs, którą bede mial np. w plecaku. jakość z takiej małej kamery jest zaskakująco dobra bo sprawdzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 Wygrzebałem filmik z archiwum bo jest bardzo fajny.Mam pytanko do Jacka, możesz dokładniej opisać lokalizacje miejsc gdzie filmik był kręcony?Jedno rozpoznałem (bunkry nad zalewem) w moim filmiku też są sceny z tą miejscówką , bardzo podobała mi się ta polanka z hopkami.Czy to też jest w tamtych okolicach?W sezonie musimy się zwołać na kręcenie video w większej grupie.Moim zdaniem filmiki gdzie występuje kilka ganiających się motocykli są o wiele ciekawsze. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus77 Opublikowano 19 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2005 Fajny filmik, fajna maszyna, fajna okolica :lapagora:Oby jak najwięcej takich filmików. Może w marcu uda mi się podesłac coś ze śląska :D Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekD Opublikowano 21 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 Mam pytanko do Jacka, możesz dokładniej opisać lokalizacje miejsc gdzie filmik był kręcony? Tak, wszystkie ujecia sa z okolic Zalewu Zegrzynskiego, a dokladnie znad bugu. W tamtych rejonach jest mnostwo takich miejscowek na ląkach z dolami, przeprawami wodnymi, blotem, piachem itd. A jak w lecie jest niski stan wody w rzece to najbardziej lubie jazde w na pol wyschnietym korycie. Jak ktos bedzie chcial posmigac to moge robic za przewodnika :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 Mam pytanko do Jacka, możesz dokładniej opisać lokalizacje miejsc gdzie filmik był kręcony? Tak, wszystkie ujecia sa z okolic Zalewu Zegrzynskiego, a dokladnie znad bugu. W tamtych rejonach jest mnostwo takich miejscowek na ląkach z dolami, przeprawami wodnymi, blotem, piachem itd. A jak w lecie jest niski stan wody w rzece to najbardziej lubie jazde w na pol wyschnietym korycie. Jak ktos bedzie chcial posmigac to moge robic za przewodnika :) Ja bardzo chętnie.Tylko niech się cieplej zrobi, no i przyczepke musiałbym skołowac.w ogóle uwazam, że my forumowicze z w-wy powinniśmy robic sobie wypady w takie miejscówki co którys z nas zna i przez to poznawać nowe fajne tereny. Co wy na to :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 22 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2005 JacekD napisał:Jak ktos bedzie chcial posmigac to moge robic za przewodnika Filu napisał:w ogóle uwazam, że my forumowicze z w-wy powinniśmy robic sobie wypady w takie miejscówki co którys z nas zna i przez to poznawać nowe fajne tereny. Co wy na to JA BYĆ ZA :lapagora: Oby do wiosny :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 22 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2005 ja jestem bardzo chętny :) przyczepki nie mam ale wypożyczyc to nie problem wiec jak tylko bedziecie mieli jakies plany to nie zapomnijcie o mnie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 28 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2005 pocieszyl bym sie razem z wami i pogratulowal za pewne, ale podczas proby sciagniecia filmiku wyskakuje ERROR 404 czyli nie ma takiego czegos na serverze, wiec pytanie filmik zostal usuniety czy przesuniety gdzie indziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 28 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2005 Usunięty, jeszcze niedawno działał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekD Opublikowano 1 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 pocieszyl bym sie razem z wami Podaj adres mailowy to Ci go przesle (napisz tylko ile ma max wazyc to dobiore jakosc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 2 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2005 [email protected]pojemnosc bez ograniczenja swoj filmik bede tworzyl jak bedzie troche cieplej bo na lodzie sie za zbytnio jezdzic nie da, mam dosc pogietej kierownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi