Emiloko Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 http://www.nkm.iw.pl/inne/uwaga!!/1.htm ;) ;) :ehz: Mam nadzieję, że to uświadomi nieuświadomionym ryzyko jazdy pod wpływem...p.s. jeśli to już było to przepraszam bo troche mnie na forum nie było ale i tak można sobie przypomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quick Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 o kuuu.... masakra. oby to bylo ostrzezeniem dla kierowow.... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 było to przepraszam było chyba ze 3 razy :mrgreen: ale niezaszkodzi powtórzyć Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 I kto to mówi (tzn daje link) ,mam nadzieje ,że to nie ty na tym avartarze :mrgreen: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emiloko Opublikowano 9 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 Coś ty !! Ja nie mam takiej maszyny ;) a i tak ten gościu nie jeździ tylko kulturalnie śpi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 11 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2004 o fuck, ale masakra, nikomu tego nie życze ;) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 14 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 To straszne i przerzażające !!!!!!!!!!!!.Powinni pokazywać tą biedną dziewczynę każdemu złapanemu pijanemu kierowcy.Bez względu na to czy miał kolizję , wypadek czy po prostu pecha.Niestety dzisiaj alkohol to nie jedyna używka , po której zasiadają niektórzy kierowcy.Na szczęście tak samo traktowana jest jazda pod wpływem środków odurzających.Więcej WYOBRAŹNI !!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi