zaqui Opublikowano 17 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2003 Jestem właścicielem starego motoru z lat 60-tych.Tłumik w mojej maszynie jest od spodu(od podnóżek)trochę powgniatany.Czy można to naprawić,a jak tak to gdzie?Pomóżcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmir Opublikowano 20 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2003 Warszawa Łomianki ul. Kota w Butach Jego ogłoszenie jest w Świecie Motocykli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaqui Opublikowano 20 Stycznia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2003 Dziękuję i pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 20 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2003 Czosnów (niestety pod Warszawą)- Kuźnia Motocyklowa. Telefon w ogłoszenaich ŚM. Proś Michała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaqui Opublikowano 20 Stycznia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2003 Mam pytanie,ile (w przybliżeniu)taka naprawa kosztuje i czy się w ogóle opłaca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmir Opublikowano 21 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2003 Trudno określić kwotę Najlepiej odkręcić tłumik wziąć go pod pachę i pogadać może 20 ..50zł Czasami jak nie mają roboty blacharze samochodowi warto zagadać (też potrafią robić takie rzeczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi