Performer Opublikowano 3 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2004 http://motogp.tiscali.com/ppv_multimedia2/...19087_16974.wmv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zooq Opublikowano 3 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2004 filmik po prostu mega wypas!!!!! Jordan jest dla mnie człowiekiem XX wieku! Rossi ma szanse (oczywiście w moim prywatnym rankingu) na miano człowieka XXI wieku :Ptak trochę OT gra ktoś z Forum w kosza? może jakiś meczyk się kiedyś rozegra? dla mnie koszykówka ponad wszystko! a Jordan ponad wszystkimi :Przekłem :mrgreen:Performer jak masz więcej filmików z nimi to dawaj! :P pozdrawiam :P))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Performer Opublikowano 3 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2004 Znalazłem ten filmik na takim oto forumhttp://www.sportbikes.ws/forumdisplay.php?f=146 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 3 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2004 Niezly filmek . Zajebiscie Jordan prezentuje sie na scigaczu :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santiblue Opublikowano 3 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2004 tak trochę OT gra ktoś z Forum w kosza? może jakiś meczyk się kiedyś rozegra? dla mnie koszykówka ponad wszystko Ja gram:) Znaczy gralem w Wisle w juniorach jakis czas temu. chetnie bym sobie zagral:) Jak ja dawno juz nie gralem.... ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JRK Opublikowano 3 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2004 Zajebiscie Jordan prezentuje sie na scigaczu :P :P Najważniejsze że się nie przewrócił :mrgreen: Oczywiście szacuneczek dla Niego :namoto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 3 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2004 ostanio mówili własnie o tej przejażdżce Jordana motocyklem - tak sobie pomyślałem ze chciłabtym zobaczyć - dzieki chłopaki spełniła sie moja zachcianka :P pozdro.ŚWIR :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 4 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2004 ja na jego miejscu zbudował bym sobie taki tor i latal caly czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 10 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2004 ma ktos moze jakiegos innego linka bo nie chce mi cos zassac z podanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 10 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2004 Spoko Jordan wygląda na ścigu aż pomyślałem sobie jak by wyglądał na mini bike :mrgreen: :twisted: ;) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 10 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2004 No kurde mega kaszana :/ coś mi nie chce ściagac tego filmu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 10 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2004 no mi też!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Performer Opublikowano 10 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2004 http://motogp.tiscali.com/ppv_...4.wmv Może ten link będzie lepszy :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Performer Opublikowano 10 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2004 sory ale niewiem co się z tym linkiem stało :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SARGON Opublikowano 10 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2004 nie wiem co jest ale oba niedzialaja ;) ...Performer zarzuc jeszcze jakims jak masz :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi