Polnypopier Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja Witam, podczas wczorajszej przejażdżki trafiła mi się dziwna awaria. Jadąc motocyklem (hyosung gt 650 mocel na wtrysku) w zakręcie zgasł mi silnik ale cała elektryka, światła zegary nadal działały, zatrzymałem się i motocykl odpalił bez problemu więc pojechałem dalej lecz po jakimś czasie problem znów się pojawił i od tamtego momentu silnik gasł co około minutę. Jakieś pomysły czym to może być spowodowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja Jakims problemem w engine management system, wiec wybierz sie do dealera na sprawdzenie bledow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petek Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja A jak stan świec zapłonowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja Albo jakiś element elektroniki (zapłon albo układ zasilania) co się przegrzewa i jak trochę ostygnie to działa dalej. Albo syf w zbiorniku/przewodach co blokuje przepływ paliwa? Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi